Hogyan szabadulhatsz meg a szem alatti ráncoktól? (x)

“A szem a lélek tükre” – tartja a mondás. Nem véletlen tehát, hogy nagy jelentőséget szentelünk a tekintetnek. Hisz ismerkedéskor, beszélgetéskor a másik fél szemébe nézünk, a hölgyek szeretik a szemeiket sminkkel hangsúlyozni, a szemkontaktus pedig a legtöbb szociális interakciónál alapvető.

Ám azt sem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy itt lesznek a legfeltűnőbbek az öregedés jelei is. Ugyanis a szemkörnyék vékony, kényes bőre az arc többi részénél hamarabb kezd el ráncosodni, az apró szarkalábak pedig fáradtabbá tehetik a tekintetünket. De vajon létezik hatékony megoldás a szemkörnyéki ráncok ellen?

Otthoni ápolás vagy professzionális kezelés?

A kérdés nem fekete-fehér, ugyanis mindkettőre szükség van. A Helia-D Kozmetikai Szalon arckezelései között több olyan eljárást is találunk, melyek a szemkörnyéki ráncok feltöltésére szolgálnak, és azonnali, látványos eredménnyel járnak.

pihenő szép nő

Ugyanakkor a gondos otthoni ápolást sem szabad elhanyagolni, így egy megfelelően felépített anti-aging rutin jelentőségét sem érdemes lebecsülni. Viszont az is igaz, hogy a ránctalanító krémek és szérumok csak hosszabb távon eredményeznek látható változást, ellenben a kozmetikai kezelések hatása szinte azonnal észrevehető, és gyakran látványosabb is. 

Az ideális recept tehát: ápoljuk a bőrünket napi szinten, kiemelt figyelmet szentelve a szemkörnyéki szarkalábaknak, viszont mellette, ha csak tehetjük, vegyünk igénybe professzionális kezelést is! A szem körüli bőr ránctalanítására például nagyon hatékonyak az alábbiak:

Botoxkezelés

A botox feszesítő hatásáról már mindenki hallott, ha máshol nem, a hollywoodi filmekben, hisz a tengerentúlon roppant népszerű eljárás. A kezelés hosszan tartó hatással bír, emellett biztonságos és hatékony. A dinamikus mimikai ráncok feltöltésére az egyik legjobb eljárás.

Lézeres szemkörnyék-fiatalítás

Ennél a kezelésnél egy kozmetikai gép segítségével a szakember lézersugarakat juttat a bőrbe, amik behatolnak az alsóbb rétegekbe, ahol serkentően hatnak a kollagéntermelésre. A kezelt bőrfelület fiatalosabb, simább, feszesebb lesz. A hatást tovább lehet növelni növényi őssejtek alkalmazásával.

Szálas kontúrozás

Igazi kettő az egyben hatás: a bőrbe juttatott vékony bioszálak megtámasztják a szöveteket, ezért a ráncok kisimulása azonnal látható lesz. Ám mialatt a szálak lebomlanak, serkentik a bőr kollagéntermelését, ezáltal a hatás tartós marad, hisz a bőr tulajdonképp saját magát fiatalítja.

Mezobooster kezelés

A tűs mezoterápiát az arc bármely pontján lehet alkalmazni, beleértve a szemkörnyéket is. A mezobooster kezelés abból áll, hogy egy steril revitalizálóoldatot juttatnak a bőrbe, ami elhalványítja a sötét karikákat, és kisimítja a ráncokat. Kérhető orvos-esztétikai beavatkozások mellé, kiegészítő kezelésként is.

Nano mikrotűs szemkezelés

Mikrotűk által egy aminosavakból, vitaminokból és ásványi anyagokból álló biorevitalizációs folyadékot juttatnak a bőrbe, ami kisimítja a ráncokat.

(x) hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés