Élj az új marketingeszközzel, készíttess image videót cégednek! (x)

Egy videó sokkal részletesebben és érzékletesebben be tudja mutatni a cégedet az ügyfelek számára, hiszen vissza tudja adni azt, hogy milyen gördülékenyen intézitek az ügyeket a cégben, vagy milyen jó hangulat uralkodik nálatok, milyen jó kapcsolatot ápolsz az ügyfelekkel.

A profin, egyedi ötletek mentén elkészített videó egy tökéletes zenével kombinálva ütős eszköz lehet a potenciális ügyfelek meggyőzésére, akár a weboldalon, akár a közösségi média felületeken, akár prezentáció vagy bemutatkozás alkalmával használod. Egy jó portréfotó is képes érzéseket közvetíteni, azonban egy videónál ez nem lehet kérdés.

Reklámfilm a cégednek?

A mozi ma már házhoz megy, így reklámfilmeket sem csak a nagyok használnak, hanem a technológia fejlődésével már a kisvállalkozások számára is megnyílt az út egy meggyőző film leforgatása előtt. Az Ideastyle profi videói pozitív irányba befolyásolják céged megítélését, és elérhető áron akár milliós megtekintést is elérhetsz a magas szintű, szakszerű tervezésnek és kivitelezésnek, egyedi ötleteknek köszönhetően.

videó készítés

Amennyiben vizuális elemekkel hangsúlyt adsz a kommunikációdnak, még gyorsabban ültethetsz bogarat a vevőid fülébe. Egy reklámfilm alkalmas arra, hogy a lehető legrövidebb idő alatt a lehető legtöbb információt adja át egyedi, izgalmas és élvezhető formában. A jó terméket, szolgáltatást is képes felturbózni, hatékony és emlékezetes formában tudatosítja üzenetedet a potenciális ügyfelekben.

Arculat és image videó

A cégarculatnak jelentős szerepe van abban, hogy egy minőségi termék vagy szolgáltatás mennyire eladható akár egy zsúfolt piacon is. Az arculat számtalan elemen visszaköszön, így a weboldalon, social media felületeken is. Ha ez igényes promóciós videók formájában valósul meg, nyert ügyed van. Az emberek imádják a videókat, hiszen nem kell feleslegesen olvasni, és a látványvilágot is készen kapják, semmit nem kell a képzeletre bízni, kézzelfoghatóvá válik minden.

A videómegosztó oldalakat milliók nézik naponta, így egy jól sikerült és ide felrakott image videóval óriási megtekintést érhetsz el rövid idő alatt. Ne hagyd ki a ziccert, gyárts videós tartalmakat! Ma már kötelező marketingeszköz.

Hogy zajlik egy image videó készítése?

Az elemzésnek, tervezésnek a videókészítésben is komoly szerep jut. A piac, a célközönség és a konkurencia megismerése itt is alapvető. Ezek alapján meghatározható a filmek stílusa, jellege, hossza, száma.

Fontos annak ismerete, hogy a videó milyen üzleti célt szolgál. Ezzel a mérhetőséget is biztosítjuk, hogy tudjuk, mi számít eredménynek. A cél ismeretében lehet definiálni a mozgókép típusát és eldönteni, hogy animációs, promóciós, bemutatkozó vagy image videó készüljön. Ebben a videót készítő ügynökségek, szakemberek segítséget nyújtanak, részletesen ismertetik, melyik mire való.

A forgatás előre megírt forgatókönyv alapján zajik, így minden lényeges tudnivaló összegzésre kerül. A helyszín kiválasztása után pedig megkezdődhet a forgatás.

(x) hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés