Korai öröm – hogyan kerüljük el? (x)

Minden férfi rémálma az, hogy amikor végre közelebbi kapcsolatba került a kiszemelt hölggyel, akkor egyszer csak pár perc alatt vége szakad az ágyjelenetnek, mert nem bírta tovább az alsónadrág lakója. Sokan azt hiszik, hogy ez csak a rutintalan fiatal felnőtteket gyötri, holott az élete során minden férfi találkozik ezzel a jelenséggel – akár többször is.

Mivel nyilván nem szívesen beszélnek erről a pasik egy-egy sörözés alkalmával, így jobb híján marad az internet, és az ott olvasott tippek, tanácsok. Mi is arra próbálunk most vállalkozni, hogy összeszedjünk pár hasznos dolgot, amivel elejét veheted annak, hogy csalódást okozz magadnak.

Minden relatív!

Azért nem írtuk, hogy a partnerednek is, mert azért a nők általában nem egy szexgépként tekintenek a párjukra, hanem annál sokkal több funkció miatt szeretik őket. Ettől függetlenül érdemes körülnézni a Pajkos Pajtás potenciatabletták és cseppek kategóriájában, de mielőtt bevetnéd a csodaszereket, tisztázz magadban egy-két dolgot a témát illetően!

suttogó nő

Az egyik legfontosabb, hogy a „korai” szócska igencsak relatív fogalom, hiszen valljuk be, olykor elég egy gyors numera, van, hogy a hölgy élvez el először, sőt olyan is könnyen elképzelhető, hogy közvetlenül utánad lép be a partnered a gyönyör kapuján.

Érezni fogod te magad, hogy mi a korai, így például ha még éppen csak „beléptél”, de máris kész a mutatvány, akkor az kellemetlen lesz. Bár valóban senki sem szeret ezzel büszkélkedni, azért tudd, hogy ez nagyon is gyakori jelenség a férfiak között, viszont nem muszáj belenyugodni!

Tárd fel az okokat!

Ha nemcsak néha történik meg, hanem szinte minden aktusnál a kelleténél jóval hamarabb sütöd el a pisztolyt, akkor mindenképpen fel kell tárni annak az okait, ugyanis legtöbbször valóban áll mögötte egy pszichés blokk, amely a helytelen szexuális nevelésnek, a kamaszkori bűntudatkeltésnek, sőt akár a terhességtől vagy nemi betegségtől való félelem is okozhat korai magömlést.

Vess be potencianövelőket!

Ha úgy érzed, hogy valamiért nem vagy olyan állapotban, hogy tartós merevedést produkálj, ha fáradt vagy és stresszes, ha rengeteg gond nyomja a vállad, ám mégis kívánod a párod, akkor bátran dobj be egy pirulát a Pajkos Pajtás varázsszereiből, amelyek garantáltan kielégítő merevedést és elnyújtott örömöket nyújtanak majd neked, nektek!

Fontos hangsúlyozni, hogy ezek egyszer-egyszer, vagyis alkalomadtán segíthetnek, ha viszont minden szexuális aktus előtt ezzel kell, hogy élj, akkor mindenképpen érdemes mélyebbre ásni, hogy kiderítsd a korai örömök okait!

Fontos az őszinteség

Egy jól működő párkapcsolatban rendkívül fontos, hogy őszintén és nyíltan tudjatok egymással kommunikálni, akár ilyen intim és igen, olykor kellemetlen témáról is! Ha már ketten cipelitek a terhet, neked is könnyebb lesz, és talán még a megoldásra is hamarabb rábukkantok együttes erővel.

Ha túllendültök ezen a válságon, akkor azért fricsakaként menjetek el egy Korai Öröm koncerte, és természetesen az afterpartyt már a hálószobában nyomassátok!

(x)hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés