Tudod, hogy mi az a band ring? (x)

A band ring, azaz „körbeköves” fazon roppant elegáns választás és népszerű is egyben. Egy vagy több sorban helyezkednek el a kövek, melyekkel a gyűrű díszítve van.

A gyűrű felületén vagy a kerületén kerülhetnek elhelyezésre. A kövek mérete, formája és színe teljesen egyedi lehet.

Elegáns választás a band ring

Az Ékszerpalota band ring kínálatában szebbnél szebb körbeköves gyűrűt találunk. Tökéletes karikagyűrűnek is, de kísérőgyűrűként is viselhető az eljegyzési gyűrűvel. A választási lehetőségek száma rengeteg. A foglalat lehet fehér-, sárga- vagy rózsaarany is, ékkövek esetében pedig számos opció áll rendelkezésre. Gyémánt, zafír, rubin, türkiz, topáz közül is választhatunk, a kövek mérete és száma pedig teljes mértékben személyre szabható.

esküvői gyűrű

Ha valóban egy elegáns és mutatós eljegyzési vagy karikagyűrűt keresel, akkor a band ring a tökéletes választás. A köveknek és a foglalatnak köszönhetően egyedi és személyre szabott ékszer lehet.

A gyűrű kiválasztása egy fontos és különleges pillanat. Karikagyűrűt, ahogy párt is, egy életre választunk, ezért szánj rá elég időt, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb, hozzád illő gyűrűt. A pároddal együtt ne sajnáljátok az időt és energiát arra, hogy kiválasszátok az összetartozást és a szerelmeteket szimbolizáló ékszert. Akkor fogod igazán magadénak érezni, ha illik a bőrtónusodhoz, az öltözködési stílusodhoz, a kedvenc árnyalataidhoz.

Luxus a hétköznapokon

Igazi luxusérzést ad a mindennapoknak. Egyszerre stílusos és elegáns. A karikagyűrűt vagy a kísérőgyűrűt általában nem vesszük le, hanem mindig hordjuk, így a gyűrű stílusossá teszi a megjelenést.

Ha nem kedveled a feltűnő és díszes ékszereket, akkor megtaláltad a számodra megfelelő modellt. Apró gyémántok fehérarany foglalatban, mely egyszerre elegáns és kifinomult.

Extravagáns és vagány megjelenésű gyűrűt álmodtál meg magadnak? Akkor tekintsd meg a fekete gyémántokkal ékesített fehérarany ékszert.

Ha egyszerűbb megjelenésű darabot tudsz csak elképzelni a kezeden, akkor a kövek nélküli fém körgyűrű lehet a megoldás. A klasszikus karikagyűrűk továbbra is tartják népszerűségüket, és soha nem mennek ki a divatból. Akik az elegáns, de visszafogott megjelenés hívei, azok számára ideális.

Méltán népszerű

Egyre több pár választása esik a band ringre. Népszerűségét annak is köszönheti többek között, hogy rendkívül változatosak ezek a gyűrűtípusok. Minden pár megtalálhatja a stílusához illő modellt. A band ring kollekcióban elérhetőek olyan darabok is, amelyeken csak részlegesen vannak körben ékkövek.

Ha feltűnőbb, extravagáns, visszafogottan elegáns vagy egyszerűbb letisztult megjelenésű gyűrűt szeretnél, akkor biztosan megtalálod köztük a számodra legmegfelelőbbet. Nézz szét az Ékszerpalota választékában, és válaszd ki az egyéniségedhez illőt!

(x) hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés