Tudod, hogy mi az a band ring? (x)

A band ring, azaz „körbeköves” fazon roppant elegáns választás és népszerű is egyben. Egy vagy több sorban helyezkednek el a kövek, melyekkel a gyűrű díszítve van.

A gyűrű felületén vagy a kerületén kerülhetnek elhelyezésre. A kövek mérete, formája és színe teljesen egyedi lehet.

Olvass tovább

Itt a tavasz, öltözzünk rétegesen! (x)

Sokáig nem volt népszerű rétegesen öltözködni, sőt a legtöbb esetben a fiatal lányok egész dereka és csípője kint volt és érte a hideg levegő. Manapság azonban sokkal menőbb meleg cuccokat felkapkodni és egymásra halmozni, mint korábban. Ha viszont jól is akarunk festeni az öltözékben, akkor a réteges öltözködés trükkös is lehet. 

Olvass tovább

Divatos startupok

QR kódos ékszerszett, kimosható dizájnerpelenka, kézzel készített cipő. Többek között ilyen projektekkel érkeztek a a Blind Investment versenysorozat nemrégiben megrendezett, 5. fordulójára a hazai startup világ versenyzői a VAM Design Centerbe, ahol ezenkívül bemutatkozott a Műhelyprojekt és a Dorina Divatház is, ahonnan ruhákat, sőt akár ruha szetteket is kölcsönözhetünk adott alkalmakra.

20130306_BlindInvestment68

A vipcast.hu az esemény médiatámogatójaként természetesen ezúttal is jelen volt az eseményen, hogy a rövid bemutatkozó előadásokat megoszthassuk a podcast hallgatóival.

Kíváncsi vagy, ki nyerte a versenyt?

Hallgasd meg a felvételt, melynek végén erre is fény derül! Klikk a lejátszógombra, és már indul is!

 

A hanganyag letöltése | Lejátszó megnyitása új ablakban

A rendezvény egyébként hamarosan folytatódik. A fókuszban ezúttal a gyerekek lesznek. A vipcast.hu természetesen ezúttal is ott lesz, érdemes tehát feliratkozni a podcastra.