Itt a tavasz, öltözzünk rétegesen! (x)

Sokáig nem volt népszerű rétegesen öltözködni, sőt a legtöbb esetben a fiatal lányok egész dereka és csípője kint volt és érte a hideg levegő. Manapság azonban sokkal menőbb meleg cuccokat felkapkodni és egymásra halmozni, mint korábban. Ha viszont jól is akarunk festeni az öltözékben, akkor a réteges öltözködés trükkös is lehet. 

Ebben a cikkben eláruljuk, hogyan lehetünk trendik akkor is, ha pulcsiban kell megjelennünk valahol. 

Átmeneti időszak 

Amikor nincs már annyira hideg, de még nem jött el a nyár, akkor még jobban előtérbe kerülnek a pulóverek és a divatos meleg felsők. A Pamutlabor Pólónyomda unisex pulóverei szinte bárki számára remek választások lehetnek, ha le kell ugrani a boltba, esetleg kirándulni indulna a család. Kényelmesek, puhák, melegek, nem utolsósorban számtalan színben és mintával kaphatóak. Ezeknek köszönhetően nem lesz nagy mutatvány rétegesen és stílusosan öltözködni tavasszal sem. 

pulóveres nő

Míg a téli öltözködés a praktikumról szól, addig tavasszal már igyekszünk színesebb és lengébb ruhákat viselni. Márciusra már mindenki unja már a vastag kabátokat, csizmákat, a túlzottan meleg kötött felsőket. Viszont nem szabad azonnal mindent eldobni és rövidnadrágra váltani, hiszen így könnyen megfázhatunk.

Hatalmas pulóverválaszték

A fázósoknak nem kell megijedniük, ugyanis manapság sokkal jobb dolguk van, mint korábban. Számtalan fajta pulóverrel találkozhatunk, kezdve az unisextől a kapucnison át egészen a kötött változatokig. A stílusos, réteges öltözködést tehát nem úgy kell elképzelni, hogy egy hatalmas medveként jelenünk meg valahol, hiszen itt főként a vékonyabb és a vastagabb anyagok keveréséről van szó. Olyan felsőkről, amelyek remekül kiegészítik egymást. 

Ehhez persze arra is szükség van, hogy olyan fazont találjunk, amely jól mutat az adott testalkaton. Nem ugyanaz áll jól egy alma vagy egy körte alakú személyen, mint egy vékony csontozattal megáldott emberen. Ugyanez elmondható a színekről is, hiszen nemcsak a bőrünkhöz, hanem a többi ruhánkhoz is passzolnia kell. Fontos, hogy minden rétegnek meglegyen a maga szerepe, majd jöhetnek a kiegészítők, hogy tökéletesítsük a szettünket.

Nőies és réteges – Lehetséges?

Hogyne lenne az! Senki sem szeret fázni, viszont az sem túl előnyös, ha a sok réteg a stílusosság rovására megy. A legtöbb esetben nem is túl kényelmes, ha 6 réteg ruhát öltünk magunkra, ráadásul könnyen megizzadunk és még jól sem nézünk ki. Szerencsére már minden divatguru belátta, hogy vacogni nem érdemes, főleg nem azért, hogy lőjjünk két jó képet magunkról. A gyártók figyelembe veszik ezt, így olyan pulóvereket kínálnak, amelyek nemcsak kényelmesek, de melegen is tartanak és még nőiesek is. 

Nem véletlen készültek az unisex pulcsik sem, amiket hölgyek is bátran viselhetnek akár egy farmer és magas sarkú mellett is. Kicsit megtörik az eleganciát, de nem változtatnak túl sokat az összképen.

(x) hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés