Mit tud ma egy modern okosóra? (x)

Egyáltalán mitől lesz “modern” egy okosóra? A kérdés teljesen jogos, mivel ezek az eszközök még mindig igazán frissnek számítanak, történetük bő 10 évvel ezelőtt kezdődött, de azóta is töretlen a fejlődés. 

Ma már minden nagyobb gyártó beszállt az üzletbe, például a Samsung, az Apple, a Xiaomi, de megjelentek az úttörő, innovatív kisebb márkák is. Lássuk a részleteket!

Nézzünk egy konkrét példát a modern okosórára

Fontos kiemelni, hogy egy ilyen eszközért ma már egyáltalán nem kell csillagászati összegeket kifizetni. Ezt bizonyítja például a hellowatch.hu okosóra kínálata is, ahol tökéletes ár-érték arányú termékeket találhatunk. Ma már egy-egy ilyen okoseszközben rengeteg funkció megtalálható. Már régen túlléptek azon a korszakon, hogy lépést számlálnak, valamint a pulzusunkat is mérik. Ez mára sokkal inkább vált alapfunkcióvá, mint kifejezetten plusz szolgáltatássá.

okosóra

Ott van például a Haylou RS4 Plus okosóra, ami nagyon jól hozza az ár-érték arányt ebben a kategóriában. Temérdek szolgáltatás, mindez elérhető áron. Tökéletes választás például abban az esetben, ha sportoláshoz keresünk egy hű társat, aki segít figyelemmel követni a teljesítményünket, és láthatjuk azt, hogy milyen irányba tudunk vagy lehetséges fejlődni. Ez annak is köszönhető, hogy a Haylou RS4 Plus okosóra 105 választható sportolási móddal rendelkezik.

Természetesen nem minden a sportolásról szól, hisz egészségünkről és jólétünkre is segít gondoskodni. Pulzus- és alvásfigyelés, a stresszint ellenőrzése és hőmérsékletmérés. Csupa olyan funkció, ami a mai modern, rohanó világunkban kifejezetten fontos. Egyre több stressz ér minket, valamint aludni is egyre kevesebb időnk van, így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőségben történik az a pár órás pihenés. 

Nemcsak a belezsúfolt funkciók száma számít

A modern okosórákat nemcsak azért kedvelik sokan, mert annyi szolgáltatás érhető el bennük, hanem a megjelenésük és a használatuk is teljesen más a hagyományosokhoz képest. Maradjunk a Haylou RS4 Plus modellnél: a kezelése rendkívül élvezetes és egyszerű, amit a nagyméretű, AMOLED HD Retina kijelzőjének köszönhetjük elsősorban. 

Az egész panel 1,78 hüvelykes, ami 368×448 pixeles felbontásban jeleníti meg az információkat, mindezt 60 Hz-es frissítési gyakorisággal. Hogy ez mit eredményez a gyakorlatban? Olvasható, tiszta kép, amivel kényelmesen használhatunk minden egyes applikációt és más funkciókat.

Megérkezett az óraszíjak következő generációja

Nemcsak az okosóra “teste” számít, hanem az rész is, amivel a csuklónkhoz erősítjük: a szíj. A már említett modell ebben is szintet lépett társaihoz képest. El lehet felejteni a hagyományos szíjakat, mivel mágneses csattal rendelkezik. Kényelmes fel- és levétel, igényeink szerinti beállítás. Ehhez még hozzájön az is, hogy az egész okosóra könnyű, porálló és IP68-as vízálló. Ideje váltani, használjunk modern okosórát!

(x) hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés