Így szerkeszd meg a névjegykártyád saját magadnak (x)

Mai cikkünkben bemutatunk pár olyan programot, melynek segítségével te is meg tudod szerkeszteni magadnak a névjegykártyádat. Ezen folyamaton keresztül kiélheted a kreativitásodat, és olyan névjegyet hozhatsz létre, amely kedves a szívednek.

A legismertebb ingyenes változat

Kezdjük az első programmal, amely a Canva. A Canva egy nagyon népszerű és könnyen használható online eszköz, amelyet bárki ingyenesen használhat. Az alkalmazás rengeteg sablonnal rendelkezik, amelyek közül választhatunk, illetve lehetőség van saját képek feltöltésére is. 

A Canva egyik nagy előnye, hogy számos szerkesztési lehetőséget kínál, így akár a szöveg stílusát és elrendezését is testre szabhatjuk. Ha digitális névjegykártyát szeretnél magadnak, akkor a CardInMove blogjában érdemes szétnézni, hiszen számos érdekes cikk született a témában.

digitális névjegykártya

A Canvával készített nevjegykártyák könnyedén menthetők, illetve nyomtathatók vagy megoszthatók online felületeken, mint például a LinkedIn vagy a Facebook. Az alkalmazás ingyenes verziójában található szolgáltatások mellett a fizetős verzió számos további lehetőséget kínál.

Az egyik legkiemelkedőbb szoftver

A Logaster felhasználóbarát felülettel rendelkezik, és lehetővé teszi a felhasználók számára a névjegykártyák tervezését sablonokból vagy a semmiből indulva. 

Az alkalmazásban található sablonok között szerepelnek olyanok, amelyek már előre elkészítettek, így azokat csak testre kell szabni a felhasználó igényei szerint. Emellett a Logaster lehetővé teszi a szöveg színeinek, méretének és betűtípusának testreszabását is.

A Logaster által létrehozott névjegykártyákat könnyedén menthetjük, illetve használhatjuk azokat többféle formátumban és különböző méretekben is. Az alkalmazás ingyenes verziójában található szolgáltatások mellett a fizetős verzió számos további lehetőséget kínál, például a névjegykártyák további testreszabását és a forrásfájlok elérhetőségét.

Személyre szabott lehetőségek

Bár az online névjegykártya-készítő eszközök lehetővé teszik a felhasználók számára a saját névjegykártyák egyszerű tervezését, ha valóban különleges és emlékezetes megoldásra vágyunk, érdemes minőségi és egyedi megoldást választani. A profi első benyomás elérése érdekében érdemes olyan névjegy mellett dönteni, amely modern, elegáns és megbízható képet sugároz a vállalkozásunkról és rólunk is.

A modern technológiának köszönhetően számos innovatív megoldás érhető el a névjegykártyák piacán is. Az NFC chipekkel ellátott kártyák például a környezetbarát alternatívát is jelentik, miközben számos praktikus funkcióval is rendelkeznek.

Ezek a típusok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy az üzleti partnerekkel való találkozók alkalmával egyszerűen átadják a digitális adatokat. Ehhez csupán a kártyát kell az üzleti partner mobiltelefonjának a NFC vevőjéhez érinteni, és máris átvihetők a neveddel, a vállalkozásoddal és a további elérhetőségeiddel kapcsolatos információk.

(x) hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés