Innovatív bőrgyógyászati kezelések (x)

Vannak olyan lézeres szolgáltatások, amelyek nem csak szépészeti beavatkozásként funkcionálnak, de egyben egészségmegőrző kezeléseknek is minősülnek. Arról nem is beszélve, hogy nyugodt, pihentető szállodai környezetben vehetünk részt rajtuk, így azt kell, hogy mondjuk, hogy ezek az eljárások komplett kényelmi programokká nőtték ki magukat. A következő cikkben néhány innovatív, lézeres bőrgyógyászati kezelésről olvashat.

Örökké fiatal

A vágy, hogy örökké fiatalok maradjunk, egy új piacot kreált, aminek elsődleges célja a korosodást megállító professzionális kezelések létrehozása. A lézertechnológia mára olyan tudományosan is bebizonyított módszert tudhat magáénak, ami a bőr természetes visszaállítását helyezi középpontba.

Ezek közé a kezelések közé sorolható például a terhességi csíkok és az akne lézeres kezelése, a ránceltávolító és bőrmegújító kezelés – TwinlightTM, a Face Lifting, az AgePrevent arckondicionáló vagy a Smooth Eye szemkörnyékkezelés is.

A Face Lifting kezelés hatása

A nem ráncos, de tónusát vesztett arcbőr kezelésének fő módszere az ún. Face Lifting, amely egy különleges lézertechnológiával dolgozik.

A Fotona 4DTM egy olyan műtéti beavatkozást nem igénylő lézeres kezeléssorozat, ami az arc szájüregi részének és külső felületének kezelésében segédkezik. Az ún. Face Lifting arcfeszesítő hatást a kollagénrostok teljes mértékű összehúzódásával érhetjük el.

Hotel Európa Fit****

A kezelés tulajdonképpen kétféle lézersugár hullámhosszát is hasznosítja, az Er:YAG és az Nd:YAG lézersugarakét. A különböző életkori változások ellen 4 eltérő kezelési mód alkalmazható, amelyek szintén különböző szinteken hatnak; mélyen, a középső és felszíni bőr kötőszövetét megcélozva.

A 4 dimenzió természetesen 4-féle kezelési móddal hozható összefüggésbe. Ezek a SmoothLiftin™, FRAC3™, PIANO™ és a SupErficial™.

A hévízi Hotel Európa fit**** nőgyógyászati lézerkezelései is kiemelhetőek, így nem csak a bőrgyógyászat területén került forradalmasításra a módszer. Habár jóllehet, itt bizonyos mértékben eltérőek a kezelések is.

Lézeres kezelések koronavírus idején

Mielőtt bármilyen kezelést is igénybe veszünk, érdemes meggyőződni, hogy mennyire felelősségteljes az adott intézmény.

Szerencsére az Európafitben mindenre fokozottan figyelnek. Például a diszpécseri pultnál másfél méter távolságot kell tartani, a pultnál pedig csak egy páciens (és kísérője) tartózkodhat egy időben. A kezelőhelyiségek folyamatosan fertőtlenítve vannak, valamint valamennyi munkatársuk maszkot visel.

Ha rászánta magát egy fiatalító kezelésre, akkor ügyeljen arra, hogy 15 perccel hamarabb érkezzen, és a szálloda lobbijában várakozzon a torlódás elkerülése érdekében!

(x) Hirdetői tartalom, azt nem a vipcast készítette.