Interjú Czeglédy Csabával (Magánbeszélgetés, 2022.01.20.)

Czeglédy Csaba DK-s ügyvéd volt néhány nappal ezelőtt Juszt László Magánbeszélgetés című műsorának vendége.

A beszélgetést most Juszt engedélyével podcast formájában is közzétesszük. Juszt László ezekkel a szavakkal ajánlja a hallgatók figyelmébe a beszélgetést:

„Czeglédy Csaba vas megyei ügyvéd, kemény harcos. A szombathelyi politikus kérlelhetetlen ellenfele a kormányoldalnak. És nem csupán helyi erős emberként, hanem ügyvédként is aktív. Alapvetően sajtópereket visz, dolgozott pártjának, Botka Lászlónak, illetve DK-s politikusoknak, köztük Gyurcsány Ferencnek is. Most képviselőjelölt Vas megyében. Nem mellékesen csúcstartó: kb 150 pert nyert ez idáig a kormánysajtó ellen.”

Az audiotartalom az alábbi lejátszó segítségével hallgatható meg.

 

A hanganyag letöltése | Lejátszó megnyitása új ablakban

A hangzóanyaghoz videó is tartozik.

Interjú Parászka Boróka újságíróval (Magánbeszélgetés, 2021.12.09.)

Parászka Boróka újságíró volt Juszt László Magánbeszélgetés című műsorának vendége. A beszélgetést most podcast formájában is közzétesszük.

A beszélgetést Juszt az alábbi sorokkal ajánlja a podcast hallgatóinak figyelmébe:

„Sajnos – mint mindenki más – én is hajlamos vagyok általánosítani, s egy Demeter Szilárdból, vagy a hozzá hasonlókból következtetni minden erdélyire. Tudom, hogy ez súlyos hiba, de ilyen az ember. Viszont már régen felfigyeltem egy marosvásárhelyi kolleginára, aki romániai magyar lapokban, de a Magyar Narancsban és a HVG-ben is ír. Van egy műsora a Marosvásárhelyi rádióban, aminek a címe Értsünk szót! Nos én most hallgatok rá. Megpróbálok szót érteni Parászka Borókával.”

Az audiotartalom az alábbi lejátszó segítségével hallgatható meg.

 

A hanganyag letöltése | Lejátszó megnyitása új ablakban

A hangzóanyaghoz videó is tartozik.