Hasznos ajándék ötletek óvodás kislányoknak

Szép lassan közeledik a karácsony, azaz ideje elővenni a kívánságlistákat. Mivel minden gyermek ír levelet, hogy mit is szeretne a fa alatt találni, így meglehetősen egyszerű dolgunk van, ha egy óvodás kislánynak keressük a tökéletes meglepetést.

A legjobb, ha csak el kell érte szaladni a boltba, vagy éppen meg kell rendelni a kiválasztott játékot. Persze előfordulhat, hogy nem ismerjük annyira a gyermeket, vagy éppen fogalmunk sincs arról, hogy mit is szeretne, mert nem mondja el. Ilyenkor sajnos vaktában lövöldözünk, de mégis, ma bemutatunk 3 játékot, amivel biztosan nem lehet melléfogni!

A Sylvanian Families készletek pont ilyenek

Az óvodás kislányok döntő többsége imádja a szerepjátékokat. Ez persze nem meglepetés, hiszen állandóan babáznak, anyukásat játszanak, gondoskodnak egymásról. Erre a tulajdonságra építve született meg a Sylvanian Families játékcsaládot, ami nagy számú, roppant kidolgozott állatfigurát tartalmaz.

Mindezekhez rengeteg kiegészítőt vásárolhatunk, amikkel még nagyobb élmény lesz a játék. Válogathatunk a Sylvanian-család különböző tagjait tartalmazó készletek közül, illetve a kiegészítők vagy ezek ötvözetéből is. A legjobb benne, hogy már 2-3000 forint értékben is akadnak készletek, így nem kell súlyos pénzeket költeni egy ajándékra. Persze aki megteheti, annak nagy és jól felszerelt készletek is a rendelkezésére állnak. Nézz körül a Játéksziget kínálatában!

Sütibaba, Virágbaba… Mindegy, csak ki lehessen fordítani!

Bár azt hihetnénk, hogy egy teljesen újkeletű találmány, de már korábban is léteztek kifordítható babák. Ehhez képest most újra virágkorukat élik, hiszen ezek az egyik legmenőbb játékok manapság. Első ránézésre csak egy finomnak tűnő, ínycsiklandó muffin vagy épp fagyikehely, de lehet, hogy éppen egy illatos virág, de ha kifordítod, akkor egy csodaszép babát vagy éppen egy tüneményes macit tartasz a kezedben. Arról nem is beszélve, hogy mindegyik ilyen kifordítható baba színes, és nem mellesleg finom illattal kényeztet.

Inkább a logikai játékokat kedveli?

Lányok között is rendkívül népszerűek a különböző logikai építőjátékok, így a Geomag színes, csillogós mágneses készletei óriási sikert arathatnak. Mivel minden eleme csillogós és érdekes, így nem véletlen, hogy imádják az óvodás kislányok. Ezen felül persze van belőle pink és világítós is, amelyekkel bármikor kombinálható egy másik készlet. Mivel ezek mind 3 éves kor felettieknek ajánlott, így biztosan feltalálja magát vele egy ovis.

Ahogy látható, minden kategóriában van fiús és lányos játék egyaránt, bátran válasszunk valami egyedit!

(x) – Támogatott tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés