Miként zajlik a hiteligénylés folyamata egy megbízható szolgáltatónál?

A hiteligénylés folyamata ideális esetben kényelmes, gyors és igencsak hatékony. Ugyanis csakis így lehet megoldani, hogy a szükséges pénzösszeghez minél hamarabb hozzáférjünk. A cikk keretei között egy konkrét pénzintézet példáján keresztül mutatjuk be a hiteligénylés folyamatának optimális felépítését. (x)

A hiteligényünket többféle módon is leadhatjuk a Providentnél

Egy profi szolgáltató többféle opciót is rendelkezésre bocsát a hiteligényünk leadásához. Ha számunkra a telefonhívás a leginkább szimpatikus opció, akkor ingyenesen tárcsázható számon fogadják az érdeklődésünket.

Természetesen egy felkészült pénzintézet naprakész és felhasználóbarát internetes felülettel rendelkezik, ahol mindössze néhány kattintás lesz leadni a hiteligényünket. További előny, hogy ezt szinte bárhol és bármikor megtehetjük.

De megtehetjük az első lépést akár sms küldésével is, illetve felkereshetjük a pénzintézet egyik illetékes munkatársát a kölcsön felvételével kapcsolatos igényünkkel.

Provident online hiteligénylés

Fontos, hogy az ügyintézés kényelmes, gyors és hatékony legyen

Mivel a felvenni kívánt pénzösszeg minél gyorsabb hozzáférhetősége kiemelten fontos, ezért a kényelmes és hatékony ügyintézés kulcsfontosságú. Ennek szellemében a kérelmünk leadása után rövidesen telefonon keres fel minket a pénzintézet kollégája, hogy egyeztesse velünk az adatainkat.

Természetesen a telefonbeszélgetés alatt feltehetjük az esetleges kérdéseinket is annak érdekében, hogy ne maradjon bennünk bizonytalanság. Sor kerül továbbá időpont-egyeztetésre is, amikor majd befáradunk a hozzánk legközelebb eső hitelpontba, hogy aláírjuk a szerződést.

Amikor a hitelbírálat pozitív eredménnyel zárult, illetve aláírt szerződés van a kezünkben, onnantól kezdve mindössze tíz munkanapot kell csak legfeljebb várnunk, és máris megérkezik a bankszámlánkra a felvett pénzmennyiség.

Milyen feltételeknek kell megfelelnünk a sikeres hiteligényléshez?

A hiteligénylésünk sikeres megvalósulásának természetesen vannak bizonyos feltételei, amelyeket teljesítenünk kell. Fontos szempont a már betöltött legalább 18 éves életkor, valamint a bejelentett magyarországi lakcím.

Továbbá mindenképpen dokumentummal kell igazolnunk azt is, hogy igazoltan rendszeres jövedelemmel rendelkezünk. Ennek fényében érvényes azonosítóokmányt, illetve bérpapírt vagy egyéb, a jövedelem igazolására alkalmas iratot mindenképp vigyünk magunkkal a szerződéskötés idejére.

Mindezek mellett szükségünk lesz még egy saját tulajdonú vagy közös bankszámlára is. Ez azért elengedhetetlen, mert a felvett kölcsön folyósítására banki átutalás formájában kerül majd sor. Egyedül akkor nem kell a bankszámla adatait felmutatni, hogyha kiegészítésként az Otthoni Szolgáltatást is kérni fogjuk.

Hirdetői tartalom, azt nem a vipcast készítette. (x)

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés