Fogbeültetés Nobel Biocare implantátummal (x)

A fogorvosi rendelő nem a közkedvelt helyek közé tartozik, de kétségkívül szükségünk van rá. Hol többször, hol kevesebbszer, de van, hogy csak évente rendszeres ellenőrzés alkalmával látogatunk el oda. Amikor viszont komolyabb kezelésre szánjuk rá magunkat, érdemes olyan szakemberhez fordulni, akiben megbízunk és a legjobb technológiával dolgozik.

Fogaink épsége akkor értékelődik fel számunkra, amikor már érezzük, hogy baj van, akkor azonban mielőbb cselekedni kell! Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a legfontosabb a megelőzés.

Fogbeültetés

Ha fogbeültetésre kerül sor, a svéd gyártmányú Nobel Biocare implantátumai tökéletes választást nyújtanak. A cég ugyanis a világ elsőszámú prémium implantátumgyártója. A Nobel Biocare széles választéka az egyéni adottságoknak és a különböző igényeknek is megfelel, továbbá a ma létező legtartósabb technológián alapul.

fog, mosoly, arc, fogpótlás

Az eltérő ínyvastagság, csontminőség, csontszerkezet, esetleges csontpótlás szükségessége, a foghiány helye mind-mind befolyásolja, hogy melyik implantátum kerüljön beültetésre. 1800 tételes kínálatából mindenki számára megfelelő megoldást kínál.

A minőség, a precizitás, a hozzáértés, a professzionális szájhigiéniai előkészítés és pótlás esetén az egyes alkatrészek elérhetősége mind-mind legyen döntő szempont, ha implantációra kerül sor.

Műtétmentes megoldás

Ha nem hallottál még arról, hogy műtét nélkül is elérhető már Magyarországon is a fogbeültetés, akkor itt az ideje, hogy megismerkedj vele. Ez a műtétmentes NobelGuide navigációs rendszer alapú fogpótlás egy CAD szoftver rendszeren alapul. A páciens szájlenyomata és CT felvétele alapján a szoftver segítségével megtervezik az implantátumok helyét a csontban, majd legyártják a személyre szóló navigációs műtéti sablont. Ez a NobelGuide sablon. Ezáltal az íny felvágása nélkül navigálja a rendszer az implantátumokat rendkívül precízen a csontba. Még nagyobb előnye, hogy akár a csontpótlás is elkerülhető vele.

A Halász Klinikán már számos ilyen beültetés történt, a visszajelzések rendkívül pozitívak. Ha őket választod, garantáltan biztos kezekben leszel!

Amit a Nobel Biocare-ről tudni kell

A világ elsőszámú implantológiai vállalata a svéd Nobel Biocare cég. Csúcsminőségű, széles spektrumú implantátumainak és egyéb kiegészítőinek köszönhetően minden problémára ismer megoldást. A világpiac 23%-át uralja, míg a többi 300 cég osztozik a fennmaradó 77%-on.

A dinamitot feltaláló, majd a Nobel díjat alapító svéd Alfred Nobel kémikus a 19. században alapította hadiipari cége támogatta a svéd Branemark professzor implantológiai kutatásait és segített megalapítani implantátum gyártó cégét az 1960-as évek elején. A cég azóta töretlenül világelső.

Az első és egyben szerencsés páciensek kísérletképp a 60-as évek első felében kapták meg az implantátumaikat. A 90 évesen, 2006 őszén elhunyt Gössta Larsson nyugdíjas svéd taxisofőr halálakor is ugyanaz a 42 éve beültetett, 12 db Nobel Biocare implantátum rögzítette fogpótlását.

(x) Hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés