Meseország a kertedben (x)

Mindjárt itt a tavasz. Az év azon időszaka, amikor a kerted új életre fog kelni. Sokkal zöldebb, színesebb és vidámabb lesz. Ebbe a környezetbe nagyon jól illeszkednek a különböző kerti figurák.

A tavaszi, nyári időszakban élmény őket csodálni, amikor az idő megengedi, hogy sokat legyünk a friss levegőn.

Ősszel ezek a figurák némi mosolyt csalnak még az arcunkra, majd a tél beálltával szívesen bekuckóznak egy környezeti ártalmaktól mentes helyre.

Formavilág

A kerti dekorációk álomszépek. Mindenki stílusához megvan a megfelelő figura – lehet például állatos, manós. De a kertben kifejezetten jól mutatnak a különböző virágokat formáló lámpák. Aprócska vagy kicsit nagyobb – maximálisan a kerti környezetbe illő választások ezek a modellek.

Ha a kertedben van egy tavacska, a köré mindenképpen érdemes valamilyen madárfajtát választanod. Akár egy rózsaszín flamingóval rögtön egzotikus hangulatot is teremthetsz a kertedben. Sok kecses páva, vidám kis békák, katicabogarak is arra várnak, hogy a végleges kertjükbe költözhessenek.

A Te kertedben akár a mesevilág is helyet kaphat.

Modern kerti dekorációk

Az aranyos kerti figurákkal kapcsolatban olyan érzése van az embernek, mintha egy álomvilágba csöppent volna bele. A modernitásnak köszönhetően manapság a tárgyak a dekorációs szerepük mellett még funkcionálnak is. Pont így van ez a kültéri világításokkal kapcsolatban is. Hiszen a szemet gyönyörködtető látvány mellett még világításként is működnek.

A kert és a külterület másik nagy előnye, hogy itt előnyösen alkalmazhatók a napelemes lámpák. Ezek a napsütötte órákban összegyűjtött fényt árammá alakítják, majd azt az akkumulátoraikban tárolják. A világításukhoz szükséges energiát ebből fedezik. Így az ilyen lámpamegoldások üzemeltetési költsége nulla forint.

Törpék

A „Hupikék törpikék” mesefilm első megjelenése óta a legtöbben odavannak a törpökért. A pici élőlények mindegyike más és más különleges tulajdonsággal bír, a kerti kivitelek is pont ilyenek. Van közöttük motorozó, horgászó, krikettező, de még focizó figura is. Minden személyiségű emberhez megvan a megfelelő törpe is. Egyes kerti figurák a világítás helyett, illetve mellett még más funkcióval is bírnak. Gondolunk itt például a dekorációs virágtartókra.

Kerti dekoráció

A kert mindig is a dekoráció kiemelt területe volt. Igaz, anno talán több fát, illetve növényt telepítettünk ebből a célból. Ezekről továbbra sem kell lemondani vagy megválni tőlük. A modern világítástechnikai kiegészítők jól megférnek egymás mellett. Sőt inkább még fokozzák is az együttes látványt. Bármelyik külalakkal bíró figurát is válaszd, egy biztos, kerted hangulatosabbá fog válni. Egyrészt a világításnak, másrészt a formavilágának köszönhetően. Válassz stílusodhoz illő megjelenésűt, hogy kertedben is otthon érezhesd magad!

(x) Hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés