Változó fogyasztói igények – a bidé használata (x)

Az élet több területén is megfigyelhető az, hogy egy termék vagy szolgáltatás először csak a felsőbb vagy luxuskategóriában jelenik meg, majd az idő haladtával egyre szélesebb kör számára is elérhetővé válik.

Történik ez egyrészt azért, mert a gyártás felfutásával csökkennek a gyártási költségek, így az ár is. Másrészt pedig a fogyasztói igények is folyamatosan nőnek, így a vásárlók is keresik, igénylik azokat a termékeket, amelyeket korábban még eszükbe sem jutott volna megvásárolni.

A bidék elterjedése

A bidé is felfogható olyan eszköznek, amely a fenti utat járta be, hiszen néhány évtizede még annyira luxustartozék volt, hogy nyugodtan kijelenthető, hogy a legtöbb ember még a rendeltetését sem ismerte. Manapság viszont egyre több fürdőszobában jelenik meg, hiszen kényelme, higiénikussága elvitathatatlan, és az ára is már olyan szinten mozog, hogy szinte bárki számára elérhető, aki egy jól felszerelt, kényelmes, modern fürdőszobát szeretne építtetni vagy kialakítani.

fürdőszobai szaniter

A bidé egyáltalán nem tartozik a státuszszimbólumnak kiváló, de amúgy nem sok értelmet mutató eszközök közé. A tisztálkodás és a higiénia egyre fontosabbá válásával egyszer eljut oda az igényes és kényelmet kedvelő felhasználó, hogy már csak bidé használatával tudja kielégíteni igényeit, valamint időskorban vagy például áldott állapotban kimondottan nagy segítség lehet a háztartásban egy ilyen eszköz, amikor a hagyományos tisztálkodási megoldás nem jöhet szóba.

Ha egyszer valaki beépít egyet a lakásába, utána már egészen biztos, hogy soha többé nem akarja nélkülözni e készüléket. A gyártók jó üzleti érzékkel felismerve a kereslet felfutását és az egyre igényesebb vásárlóközönség megjelenését, mára már olyan széles kínálatot tudnak felmutatni, hogy valóban minden igény kielégíthető e téren, és nincs olyan vásárlói kívánság, amelyre ne lehetne választ találni a kínálatban.

Sokszínű választék

E sokszínűség megjelenik a színek, anyagok, kialakítások, stílusok kavalkádjában és a műszaki kialakítások szerteágazó megoldásaiban egyaránt.

A bidék lehetnek falra szereltek, a hagyományos toalettekkel egybeépítettek vagy úgynevezett álló bidék. Ez utóbbiak különálló egységként jelennek meg a fürdőszobában, és ezen az alkategórián belül is számtalan különböző megoldás közül választhat a vásárló. A Fürdőszoba-Szaniter Shop álló bidéinek választéka lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy kellően megismerje a kategóriát.

A beépített csaptelepek kialakításai, szolgáltatásai, anyagai nagyon eltérőek lehetnek, a vízmennyiség könnyű beállíthatósága alapkövetelmény, mely mellett már megjelennek olyan extra szolgáltatások is, mint a flexibilis csatlakozótömlő, a kerámiabetétek vagy a gömbcsuklós gyöngyöztető.

Létezik hőfokszabályzóval egybeépített vagy kézi zuhanyfejjel kiegészített és akár perlátoros megoldással ellátott bidé is. Ez utóbbi környezetbarát megoldás akár 80 százalékkal is képes csökkenteni a vízfogyasztást, miközben a használat semmit sem veszít komfortosságából.

(x) Hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés