Egyszerű, mégis extravagáns tapétát keresel? (x)

Nálatok is úgy van, hogy amikor nekilátsz az otthonotok felújításának, azt általában hosszú, gondos tervezés előzi meg, ami egyet jelent azzal, hogy éjszakákba nyúlóan színskálákat néztek, tapétaminták között válogattok, különféle lakberendező oldalakról inspirációkat gyűjtötök, esetleg 3D-ben modellezitek, hogyan fog festeni a szoba?

Ilyenkor teljesen természetesen merülnek fel bizonyos jelzők, amelyek mentén megkezditek a keresést: retró, rusztikus, vintage, shabby, bohém, minimalista vagy épp extravagáns.

Azonban sajnos sokan beleesnek abba a hibába, hogy tévesen tesznek képeket egy-egy ilyen jelző mögé. Így például az extravagáns nem jelenti szükségszerűen azt, hogy nagyon kihívó, nagyon színes, nagyon tarka kell, hogy legyen egy fal. Épp ellenkezőleg.

Az egyszerűség eleganciája

A Wallmaxx Tapéta Webáruház Dekens Balade kollekciója ékesen bizonyítja, hogy valami egyszerűen és visszafogottan is lehet bámulatosan szép.

A kollekció tervezői nem akarták teleharsogni a teret, ezért olyan tapétákat álmodtak meg, amelyek lágy színeikkel nem uralni akarják a teret, hanem barátságossá és stílusossá varázsolni.

A tapétákon használt pasztellszínek bármely otthon ékei lehetnek, és olyan nyugalmat és derűt árasztanak, hogy hazatérve valóban nincs más választásod, minthogy nyugodt, boldog és elégedett legyél.

Persze fel se merüljön benned, hogy attól, mert valami egyszerű, az már következésképpen unalmas és egyhangú is. 

Gondolj csak bele, amikor reggel felöltözöl, akkor sem mindig választasz harsány színű ruhadarabokat, amelyeket elborítanak a tarka minták. Akad, amikor a legegyszerűbb barna-fehér szett izgalmasabb és figyelemfelkeltőbb. Ugye, te is érzed ezt?

Minták és anyagok varázslata

A különleges grafikai minták és a bátor anyaghasználat egyaránt azt biztosítja, hogy még a leglágyabb színű tapéta is rejthet ezernyi izgalmat a kreatív és egyedi mintáival, amelyek kellőképpen feldobják a teret.

Ha vizuális típus vagy, ha szereted az absztrakt és a nonfiguratív mintákat, akkor feltétlenül tekintsd meg a Wallmaxx Tapéta Webáruház egyszerűen elegáns tapétakollekcióját!

Ha arra vágysz, hogy otthonod minél egyedibb és minél játékosabb külsőt kapjon, akkor semmiképpen se hagyd ki a játékos mintákat, amik tökéletesen érvényesülnek a lágy, meleg tónusú színekkel kombinálva.

Ami elsőre fura…

Az második látásra már teljesen másként tűnhet fel. Ezért aztán ha nézegeted a tapétamintákat, és megtalálsz ilyen extravagáns darabokat, ne lapozz át rajtuk! Szoktasd a szemed, hiszen ritkán lát az ember ilyen egyszerű, mégis ötletes mintákat. Minél tovább nézed, annál inkább rájössz majd, hogy neked is kell egy ilyen tapéta otthonra. 

Meg fogsz lepődni, mennyire nyugtatóan hat majd rád az a közeg, amit ezek a stílusú tapéták teremtenek!

(x) hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés