Ezt viseli egy vérbeli zenész (X)

A zenészek élete teljesen más dimenzióban mozog. Míg a legtöbb embert az észérvek vezérlik, addig a zenészeket a ritmus, az ütem és a dalszöveg. Számukra csak az a fontos, hogy azt csinálják, amit szeretnek. A gitárosok például hozzák a tőlük elvárt feelinget, és mi nem győzünk csodálkozni, hogy milyen lazák minden egyes fellépés során.

Ha neked is van legalább egy ilyen ismerősöd, vagy te magad vagy a pengetés mestere, akkor tarts velem egy rövid cikk erejéig, mert garantáltan tetszeni fog, amit neked hoztam!

Ilyen egy gitáros élete

A zenében az érzelmek és az ösztönök vezérelnek minket, attól függetlenül, hogy vannak olyan készségek, amelyeknek az elsajátítása ránk vár, de az efféle élethez némi tehetség is szükséges. A zene mindig más utat jelent. A PólóVerzum zenész póló kínálata olyan különleges ruhadarabokat tartogat számodra, amelyekre nem tudsz nemet mondani.

gitáros póló

Persze a gitárosok sem egyformák. Vannak, akiket az örök lázadás szelleme életet, és csak a “rock’n roll” képes őket kordában tartani, ami tök jó, mert ehhez a műfajhoz ez kell. Akadnak olyanok is, akiket az ennél csendesebb típusú dallamok vonzanak, és a klasszikus vagy a jazz vonalon zenélgetnek.

Bármelyik is legyél te vagy a barátod, szerintem mindketten örülnétek a gitáros nyomtatott pólóknak. Lássuk, mi az idei felhozatal!

Gitáros nyomtatott pólók

Kezdjük a sort a legvagányabb grafikákkal! Képzelj el egy gitázoró, kalapot viselő koponyát, esetleg egy gitárt pengető asztronautát! Ugye milyen menő lenne mindkét grafika egy pólón?

Természetesen nem maradhatnak ki a felsorolásból a “Rock & Roll” felirattal ellátott darabok sem, illetve a gitározó, idős alakot ábrázoló pólók is lenyűgözhetnek. Ez utóbbi azt is jelképezheti, hogy ez az életérzés nem korhoz kötött!

Végül az ennél is sötétebb stílus kedvelői számára ideálisak lehetnek a koponyás, gitáros grafikák. Na mit szólsz, neked melyik tetszett a legjobban?

Megéri nyomtatott pólóra beruházni?

Persze! Igazából a nyomtatott pólókat szinte bármilyen ábrával el tudják látni, és köszönhetően a digitális transzfernyomtatás technológiájának ma már minden ilyen termék hosszú távra szól.

A ruhadarabok ráadásul 100% pamutból készülnek, így kényelmesek, könnyen moshatóak és a nagy melegben sem izzadunk túlságosan beléjük. Igazából ma már mindenféle színárnyalat közül válogathatsz, hogy biztosan a hozzád illő változatot szerezhesd be.

Most pedig elárulok neked egy titkot: ha jó helyen keresgélsz, akkor a te elképzeléseid sem maradnak ki a jóból, és talán ezeket is viszontláthatod majd kedvenc pólóidon!

A nyomtatott pólókat tehát többféle outfittel kombinálhatod, és ilyeneket garantáltan nem látsz majd másokon, főleg, ha te tervezted meg őket! Mindenki megtalálja a személyiségéhez passzoló darabokat, ráadásul ajándéknak is tökéletesek! Kell ennél több?

(x) hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés