Laptopot vásárolnál? Ezt ne hagyd figyelmen kívül! (x)

Remélhetőleg az életed legtöbb területén már te magad is azon vagy, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyj magad után, hiszen másként, ahogy azt jól tudjuk, nem sokáig tartható fenn a jelen életforma a bolygónkon.

Ha az élelmiszerek és a háztartási vagy kozmetikai cikkek vásárlása során igyekszel környezettudatos lenni, ha a lehető legkevesebbet autózol, akkor már jó úton jársz. De miért állnál meg itt? Ki mondta, hogy az élet többi területén nem lehetsz zöld?

Hogy mire is gondolunk? Olvass tovább, és kiderül!

Használt laptopot? Miért ne?

Ha laptop vásárlásán töröd a fejed, mindenképpen vedd számításba a Greenlaptop.hu prémiumminőségű használt Dell laptopjait! Miért is mondjuk ezt? Mutatjuk is!

használt laptop

A számítógépek és a laptopok térnyerése után valamiféleképpen úgy alakult, hogy egy menő és modern laptop vagy asztali gép státuszszimbólum is volt, és az emberek ragaszkodtak ahhoz, hogy a legújabb modellek érkezzenek a házhoz, frissen a gyárból. Akkoriban még luxuscikknek számított, és igen kevés család engedhette meg magának, hogy egy vagy akár több számítástechnikai eszköz legyen a háztartásukban.

Aztán ahogy berobbant az internet, és már szinte minden ügyintézéshez és tanulmányokhoz, munkához elkerülhetetlenné vált a laptop vagy személyi számítógép használata, úgy csökkent az ázsiója is ezeknek a termékeknek. Persze attól még a fontosságuk megmaradt, csak már kicsit más megvilágításba kerültek a dolgok.

Így aztán ma már egyáltalán nem ördögtől való gondolat az, hogy ha úl laptopra van szükséged, akkor a használt, ugyanakkor felújított laptopok közül válogass.

Mit szólnál egy klassz kis Dellhez?

Ki tudna nemet mondani a világ harmadik legnépszerűbb számítógépgyártójának szuper kis laptopjaira?

Nos, a különféle tevékenységeket végző vállalatok biztosan nem, ugyanis az irodai használatra a legtöbben Dell gépeket vásárolnak, és két-három év használat után úgymond le is selejtezik őket.

Ez persze közel sem jelenti azt, hogy ne lennének használhatóak, hiszen nem fog ennyi idő alatt irodai környezetben megrongálódni egyetlen gép sem. Így aztán a Greenlaptop.hu munkatársai a hozzájuk érkező laptopokat megvizsgálják, felújítják, amennyiben szükséges, és két év garanciával helyezik ki webáruházuk virtuális polcaira.

Kell ennél több biztosíték ahhoz, hogy valóban a megszokott Dell minőséget, gyorsaságot és pontosságot kapod használt laptop vásárlása esetén is?

Adj zöld utat!

A fentiekből láthatod hát, hogy nyugodtan zöld utat adhatsz a zöld megoldásoknak laptopvásárlás során is, és vásárlásoddal a fenntarthatóságot biztosítod, amennyiben nem újat veszel, hanem egy felújított használtat.

Járulj hozzá ahhoz, hogy kevesebb elektronikai hulladékkal terheljük a Földet, légy minél zöldebb te magad is!

(x) hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés