Válaszd a natúrkozmetikumokat vagy ökotisztítószereket ajándéknak! (x)

Nem akarod megajándékozni szeretteidet semmitmondó, haszontalan tárgyakkal? Válassz olyan termékeket, melyekkel egyszerre tehetsz jót az egészségüknek és a környezetünknek is.

Kiváló alternatívát jelentenek a natúrkozmetikumokból készült ajándékcsomagok, így azzal sem kell bajlódnod, hogy a megfelelő formátumban adhasd át a meglepetést.

Kinek ajánlottak a natúrkozmetikumok?

Tulajdonképpen nem is lenne szükséges szűkíteni a kört, hiszen mindenkinek sokkal jobbat tesz, hogyha természetes alapanyagból készült kozmetikumokat használ, mintha ezeknek a szulfátot, kőolajszármazékot és egyéb vegyszereket tartalmazó alternatíváit választja.

Bizonyos összetevők allergiás reakciót vagy irritációt is kiválthatnak. Az arra érzékenyeknek, például az ekcémás tünetekkel küzdőknek, kifejezetten jó választás lehet egy ilyen ajándék.

A Greenandclean kozmetikumcsomagjai között megtalálhatod azokat a natúrkozmetikumokból összeállított szetteket, melyeket akár a csokoládéimádóknak, akár a különböző gyógynövényeket kedvelőknek bátran ajándékozhatsz.

Ki ne örülne egy kellemes hidratáló krémnek vagy egy nyugtató hatású fürdősónak? Járulj hozzá az otthoni wellnessélmény megteremtéséhez!

gyógynövény

Ha természetes kozmetikumokat használsz, nem irritálod a bőröd

Az ekcémás tünetek minden esetben egyfajta gyulladást jeleznek. Ilyenkor nem ajánlatos olyan terméket használni, amelyek további irritálják a bőrünket. Ha neked is vannak ilyen panaszaid, érdemes átvizsgálni az otthon megtalálható fürdőkozmetikumokat, illetve azokat a vegyszereket is, melyeket használsz a háztartásban.

A szintetikus összetevőket tartalmazó mosószerek például könnyen érintkezésbe léphetnek a bőröddel ruháidon keresztül. Ezekben az esetekben érdemes ökotisztítószerekre váltani. Sokat tehetsz a gyors javulásért, hogyha száműzöd otthonodból ezeket az anyagokat.

Ha pedig alaposan áttekinted az otthoni készletet, szembesülni fogsz vele, hogy mennyi vegyszerrel találkozunk nap mint nap.

Használd az ökotisztítószereket és segíts a bőrödnek!

A hétköznapi tisztálkodás során számos olyan anyagot használunk, mint a folyékony szappanok és tusfürdők, amik SLS-t, illetve SLES-t tartalmazhatnak. Ezek az összetevők felelnek a habképződésért, mellyel általában a megfelelő hatékonyságot szoktuk azonosítani.

A tömeggyártás során előállított szappanok igen nagy része tartalmaz olyan szintetikus anyagokat, amelyekre igazából nincs szükségünk és nem a nagyobb fokú tisztaság elérését szolgálják.

Válassz olyan termékeket, amelyek mentesek az adalékanyagoktól és nem fokozzák tovább az irritációt. A különböző növényi olajok, mint a kókusz vagy az olíva, számos pozitív tulajdonsággal rendelkeznek, miközben természetes ápolást nyújtanak a bőrnek. Alkalmazd bátran ezeket a természetes ápolóolajokat. Hidd el, hogy a bőröd meghálálja a gondoskodást.

(x) hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés