A higiénikus konyha tartozékai (x)

A konyhai műveletek elképzelhetetlenek mosogató medence nélkül, szinte nincs is olyan konyhai tevékenység, melynél nélkülözni tudnánk. Szerencsére rengeteg típus létezik, így a döntés Öntől függ, hogy milyet választ, duplát vagy egy medencéset, kereket vagy szögleteset, csepegtetővel vagy anélkül.

A konyhai csaptelep kiválasztása szintén körültekintést igényel. Hiszen figyelembe kell venni a funkciót, a kialakítást és a megjelenést is.

A csaptelepek sokszínűsége

A különböző fajták más előnyökkel rendelkeznek. A MÖBELIX mosogató és csaptelep választékában kapható modellek esetében egyszerű a vízhőmérséklet és vízáramlás beállítása. Attól függően, hogy milyen igényei vannak, választhat falra szerelhető, álló vagy beépíthető kivitelűt is. Minden esetben a mosogatótálca mélysége és a csaptelep magassága a döntő. Amennyiben fali csaptelepet választ úgy Ön döntheti el, hogy milyen magasságba szereli fel. Rendkívül praktikus a kihúzható mosogató csaptelep, mert a zuhanycsőhöz hasonlóan Ön állíthatja be a cső hosszúságát. A zöldségek és gyümölcsök mosásakor nagyon hatékony a zuhanyfejes változat.

modern mosogató

Különböző mosogatási szokásokhoz igazítva

A konyhai berendezés meghatározó és sokat használt eleme a mosogatótálca. A kiválasztásakor fontos tudni a pontos méretet és a formára, anyagra is kellő figyelmet kell fordítani. A rozsdamentes acél mosogatók óriási előnye, hogy erősek, egyszerű a tisztításuk, így a higiénia könnyen megőrizhető a konyhában. Kapható kerek és szögletes változatban is. Választható egy- vagy kétmedencés és szárítóval kiegészített modell is. A csepegtetővel ellátott változatokon biztonságosan száradnak az edények.

A rozsdamentes acél egyik fő tulajdonsága, hogy hő- és foltálló, ezért a tisztítása gyerekjáték. A felülete sima, így a különböző szennyeződések nem tapadnak meg rajta, és hosszú évekig szép marad.

Egy csipetnyi luxus a mindennapokban

A rozsdamentes mosogatótálcához válasszon rozsdamentes acélból készült csapot, mely elegáns és tartós is egyben. Ha különleges megjelenést szeretne adni a konyhájának, akkor válasszon fekete színű modellt. Egyes modellek cső része flexibilis, illetve kihúzható, ezek megkönnyítik az öblítést. A vízszóró funkció is választható, koncentrált és zuhany funkció közül is választhat.

A megbízható minőség és a takarékosság fontos szempont a vásárláskor, hiszen egy nap számos alkalommal nyitjuk és zárjuk a csapot. Ezért elengedhetetlen, hogy a nyitószerkezet kiváló minőségű legyen. A folyamatos igénybevétel miatt a keverőcsapok tartós kerámiabetéttel vannak ellátva, amelyek jól bírják a víz hőmérséklet-változását. A környezetet és a pénztárcát egyaránt kíméli a perlátor, mely levegőt kever a vízhez, ennek köszönhetően kevesebb vizet kell folyatni.

(x) hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés