Elérkezett az idő, készüljünk a disznótorra! (x)

A késő őszi és téli hónapok faluhelyen régen (és sok háznál most is) fontos dolgot jelentettek: elérkezett a disznóvágási szezon. Ilyenkorra minden bizonnyal már csak elvétve akad a kamrában egy-egy száraz kolbászvég vagy darabka szalonna, így itt az ideje annak, hogy a mostanra gondosan felhizlalt sertések leölése és feldolgozása megkezdődjön.

Olvass tovább

A szemeteszsák higiénikus megoldás a szemét kezelésére (x)

A hulladék higiénikus elhelyezésére minden helyzetben gondolni kell, így mind a háztartások, mind pedig a vállalkozások esetében elengedhetetlen feladat egy olyan protokoll kidolgozása, mely garantálja a szemét megfelelő kezelését.

Olvass tovább

A higiénikus konyha tartozékai (x)

A konyhai műveletek elképzelhetetlenek mosogató medence nélkül, szinte nincs is olyan konyhai tevékenység, melynél nélkülözni tudnánk. Szerencsére rengeteg típus létezik, így a döntés Öntől függ, hogy milyet választ, duplát vagy egy medencéset, kereket vagy szögleteset, csepegtetővel vagy anélkül.

Olvass tovább

Milyen fertőtlenítő folyadékot válasszunk? (x)

Az elmúlt években a fertőtlenítő folyadékoknak egyre nagyobb jelentősége lett. “Köszönhető” ez nagyrészt a pandémiás időszaknak, de ha volt is valami pozitív hozadéka, azok között mindenképpen érdemes megemlíteni azt, hogy garantáltan mindenki megtanult helyesen kezet mosni.

Olvass tovább