Elérkezett az idő, készüljünk a disznótorra! (x)

A késő őszi és téli hónapok faluhelyen régen (és sok háznál most is) fontos dolgot jelentettek: elérkezett a disznóvágási szezon. Ilyenkorra minden bizonnyal már csak elvétve akad a kamrában egy-egy száraz kolbászvég vagy darabka szalonna, így itt az ideje annak, hogy a mostanra gondosan felhizlalt sertések leölése és feldolgozása megkezdődjön.

Olvass tovább

Ki gondoskodik az esküvői menüről? (x)

Az esküvőszervezés legfontosabb része a menü kiválasztása. Akkor lesz igazán emlékezetes minden vendég számára a szertartás, ha tökéletes a catering.

Az esküvői menüt azonban minden esetben a helyszínhez kell igazítani. Egy elegáns étterem általában nem okoz különösebb fejtörést, viszont egy vízparti helyszín vagy bohém hangulatú lagzi esetén már érdemes alaposan végiggondolni, hogy mit fognak fogyasztani a vendégek.

Olvass tovább