Ki gondoskodik az esküvői menüről? (x)

Az esküvőszervezés legfontosabb része a menü kiválasztása. Akkor lesz igazán emlékezetes minden vendég számára a szertartás, ha tökéletes a catering.

Az esküvői menüt azonban minden esetben a helyszínhez kell igazítani. Egy elegáns étterem általában nem okoz különösebb fejtörést, viszont egy vízparti helyszín vagy bohém hangulatú lagzi esetén már érdemes alaposan végiggondolni, hogy mit fognak fogyasztani a vendégek.

Összhang minden téren

Számos területe van egy esküvőnek, de akkor lesz igazán tökéletes, ha az egyes elemek kapcsolódnak, illetve harmonizálnak egymással. Ezért a legjobb döntés, ha profikra bízzuk a szervezést. Az Esküvőpalota catering szolgáltatása leveszi a vállunkról ezt a feladatot. A sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberek pontosan tudják, a kiválasztott helyszínhez milyen ételek és italok fognak leginkább illeni. Akár magyaros vagy nemzetközi fogásokról, ültetett vagy állófogadásról, svédasztalos vagy szervizes étkezésről van szó, a kreatív szakemberekből álló csapat a legjobbat fogja nyújtani.

esküvői sütemények

Mit nyújt az esküvői catering?

Az esküvő étel- és italkínálatának a biztosítását jelenti. A lagzi sikerének a kulcsa a kifogástalan minőségű catering szolgáltatás: a helyszínhez illő, helyesen megválasztott fogások sora és az ételekhez illő italok választéka.

Helyszínhez a menüsort

Laza hangulatú kerti partihoz a grillételek, BBQ finomságok passzolnak igazán. Autentikus csárdában lesz a lagzi? Akkor húsleves, pörkölt, gulyás lesz az igazi az éhes vendégeknek. Vízparti esküvőhöz remekül illenek a különböző tenger gyümölcseiből álló különlegességek. Minden esetben a helyszínhez kell igazodnia az esküvői menünek.

Különleges kérések

Figyelembe kell venni a vendégek különböző ételallergiáit, illetve étkezési szokásait is. Ezért mindenképpen készülni kell húsmentes és vegán ételekkel is.

Manapság egyre több ember küzd ételérzékenységgel vagy allergiával. Kellemetlen, ha a vendégek közül valaki azért nem tud fogyasztani a vacsorából és desszertekből, mert laktóz-, szója- vagy gluténallergiája van. Szintén gondolni kell az anyagcserezavarokkal élő vendégre is, aki cukorbeteg vagy inzulinrezisztenciában szenved.

Tehát érdemes mindenmentes fogásokat is kínálni. Manapság tortákat és desszerteket is készítenek mindenmentesen, s közben az íze alapján nem mondanánk meg, hogy máshogy készültek, mert az élvezeti értékük ugyanolyan.

Az Esküvőpalota catering szolgáltatásának nem jelent problémát az sem, ha esetleg két- vagy háromféle menüt kell összeállítani. Az is jó megoldás, ha a vendégek eldönthetik, hogy A, B vagy C menüt fogyasztanának-e szívesebben.

Miért dönts a catering mellett?

Mert a jó catering minden igényt kielégít, a szolgáltatás pontos, az ételek ízletesek, a minőségük kifogástalan. Rugalmasan alkalmazkodnak a különböző kérésekhez, akár hagyományos, akár extrémebb menüsor a kívánság. Egyszóval minden igényt kielégít a catering szolgáltatás.

Ha felejthetetlen és gondtalan esküvőt szeretnél, akkor mindenképpen bízd profikra a menüt.

(x) hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés