Elérkezett az idő, készüljünk a disznótorra! (x)

A késő őszi és téli hónapok faluhelyen régen (és sok háznál most is) fontos dolgot jelentettek: elérkezett a disznóvágási szezon. Ilyenkorra minden bizonnyal már csak elvétve akad a kamrában egy-egy száraz kolbászvég vagy darabka szalonna, így itt az ideje annak, hogy a mostanra gondosan felhizlalt sertések leölése és feldolgozása megkezdődjön.

Olvass tovább

Hogyan kell használni az UV-C lámpát? (x)

Napjainkban rendkívül fontos a megfelelő fertőtlenítés, csírátlanítás. A baktériumok kiiktatásához pedig olyan speciális eszközök kellenek, amelyekkel csökkenthetjük a kockázatokat. Ilyenek például az UV-C lámpák és az azzal ellátott készülékek is. De mi módon segíthetnek ezek nekünk a hétköznapokban, és hogyan kell használni őket?

Olvass tovább

Rendezvénytermek légfertőtlenítése

Vége a járványnak, ismét kinyitottak a mozik, szórakozóhelyek, valamint beindult a közösségi és az üzleti élet is. Most pedig mindennél fontosabb, hogy a rendezvényhelyszín-tulajdonosok újra elnyerjék az emberek bizalmát, és azt sugározzák, hogy képesek kontrollálni a nehéz helyzetet, biztosítani a megfelelő higiéniás viszonyokat. Ehhez ajánlunk most egy különleges légfertőtlenítő módszert. (x)

Olvass tovább