Rendezvénytermek légfertőtlenítése

Vége a járványnak, ismét kinyitottak a mozik, szórakozóhelyek, valamint beindult a közösségi és az üzleti élet is. Most pedig mindennél fontosabb, hogy a rendezvényhelyszín-tulajdonosok újra elnyerjék az emberek bizalmát, és azt sugározzák, hogy képesek kontrollálni a nehéz helyzetet, biztosítani a megfelelő higiéniás viszonyokat. Ehhez ajánlunk most egy különleges légfertőtlenítő módszert. (x)

A levegő veszélyei

Rengeteg vírus a levegőben is életképes, éppen emiatt szükséges a zárt helyiségek megfelelő légtisztítása. Ebben segít egy új, innovatív megoldás.

Az úgynevezett germicidlámpa nagy hatásfokkal végez a mikroorganizmusokkal, ide sorolható a baktérium, a gomba, a vírus vagy a penész. Baktériumölő tulajdonsága miatt az egészségügyben is gyakorta alkalmazzák. A kórházi műtőket, a felületeket, de a légteret is egyaránt hatékonyan fertőtleníti az eljárás. Ha az egészségügy is alkalmazza, kétség sem fér hozzá, hogy bármilyen más területen is megállja a helyét. De mi a titka a módszernek?

A működési elve

A germicidlámpák gyakorlatilag UV-C fényt sugároznak egy 253,7 nm-es hullámhosszon, aminek köszönhetően erőteljes tisztító hatással bírnak. A Az UV-C fény tisztító hatása fotokémiai eljáráson alapul. Az UV fény tönkreteszi a vírusok, baktériumok DNS-ét, így akadályozva meg a szaporodásukat. Emellett más sejt-alkotóelemet is roncsol, gyakorlatilag elpusztítva ezeket a mikroorganizmusokat.

germicidlámpa

Légtisztító berendezések

Tulajdonságaik és a használati cél alapján több típusú készüléket különböztethetünk meg. A Hollandimpex speciális légkezelő berendezéseivel sokkal biztonságosabbá tehető a légtér, ami egy nagy létszámú rendezvény esetén nagyon fontos.

A légszállító kapacitás és a légcsatorna arányai alapján tervezik meg az UV4Air berendezést. Ezt a légcsatorna vagy a légkezelő egység egy adott szakaszába építik be.

A helyiségen belüli csírátlanítást pedig az UV4AIR Active készülék oldja meg. A berendezés saját ventilátorával mozgatja a levegőt, amely a készüléken áthaladva, megkapja a professzionális UV-C kezelést a beépített germicidlámpáktól.

1-2 jó tanács

Az egyes berendezések beépítése előtt érdemes szakemberek véleményét kikérni, akik pontos adatokkal szolgálnak a kialakítást illetően.

Habár a járvány talán véget ért az országban, de nem árt óvatosnak lenni, nemcsak a kórokozókat illetően, de az emberi kapcsolatokat tekintve is. Igyekezzünk felelősségteljesen viselkedni és biztonságos környezetet kiépíteni.

(x) Hirdetői tartalom, azt nem a Vipcast készítette.

 

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés