Pénzügyi és számviteli munkák Pécsett (x)

A pénzüggyel és számvitellel foglalkozó kollégák nélkül nem tudna működni egyetlen vállalkozás sem, hiszen ők azok, akik hivatalos módon adminisztrálják a cég kiadásait, bevételeit. Sokszor tűnhet egyhangúnak ez a munka, de akik szeretnek rendszerben gondolkodni, azok hamar meglátják a szépségeit. A következőkben bemutatunk néhány pécsi munkalehetőséget.

Főkönyvelő

A pécsállás hirdetésében egy export-importtal foglalkozó cég minimum 3 év szakmai tapasztalattal rendelkező főkönyvelőt keres a pécsi központjába. Az új vezető feladata lesz a számviteli rend (számviteli politika és kapcsolódó szabályzatok) betartása, karbantartása és szakmai felügyelete, valamint a magyar számviteli törvény, illetve az IFRS (vagyis a nemzetközi számviteli standard) szerinti éves pénzügyi kimutatások elkészítésének felügyelete. Mindezek mellett kapcsolatot tart a könyvvizsgálókkal és a hatóságokkal. A vállalat adóügyekkel kapcsolatos tevékenységét, illetve az adózási szabályok változásait is folyamatosan nyomon kell majd követnie, valamint ő lesz az, aki a havi zárási feladatokat, riportokat elkészíti az anyavállalat felé. 

számlák kifizetése

Jelentkezni a munkára pénzügyi, számviteli területen szerzett főiskolai vagy egyetemi végzettséggel lehet. Rendelkeznie a jelöltnek továbbá legalább három év szakmai tapasztalattal a szakterületen, szükséges a mérlegképes könyvelői végzettség, valamint az aktív angol nyelvtudás. A jó főkönyvelő magabiztos elemzőképességgel rendelkezik, és határozott döntések meghozatalára képes.

A komoly, felelősségteljes munkáért elmaradhatatlan a hozzá illő bérezés, a cafetéria, valamint a 13. havi juttatás is. 

Könyvelő

A könyvelő feladata általában a számlák, gazdasági események rögzítése és könyvelése, banki utalások előkészítése és ezek pénzügyi egyeztetése. Ezek mellett tartja a kapcsolatot a partnerekkel, és elkészíti a havi és év végi zárást. 

A munkához elengedhetetlen a könyvelői végzettség és legalább három éves szakmai gyakorlat számvitel, adózás területen, valamint magas szintű excel ismeretek.

Előny a mérlegképes képesítés, illetve vannak kisebb cégek, ahol a könyvelő foglalkozik a bérszámfejtéssel, ezért ha van ilyen végzettségünk is, nagyobb eséllyel indulhatunk az interjúkon.

Versenyképes fizetés mellett a legtöbb helyen plusz juttatásokat is kínálnak.

Pénzügyi ügyintéző, számviteli ügyintéző

Egy mozgás- és kenéstechnológiához teljes körű szolgáltatást kínáló vállalkozás bővülő csapatába keres adminisztrátort Pécsett, aki segít a statisztikák és a jelentések elkészítésében, illetve egyéb pénzügyi feladatok ellátásában. 

Elvárás a pénzügyi ismeretek, a kiemelkedő táblázatkezelő ismeretek, a jó kommunikációs képesség és a B kategóriás jogosítvány. 

Aki itt helyezkedik el, egy fiatalos és rugalmas csapat tagjává válik, versenyképes jövedelemre tehet szert, és fokozatosan építheti a karrierjét.

A pénzügyi és számviteli munkák felelősségteljes pozíciók, hiszen egy teljes vállalkozás szabályos működtetésért leszünk felelősek, és ezt a legtöbb esetben megfelelő bérezéssel honorálják is.

(x) hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés