A vérszívók maradjanak kint! (x)

A rovarok képezik az állatvilág legnépesebb osztályát. Képzeld, a ma ismert állatfajok több mint fele rovar, és a rovarok száma pedig meghaladja az egymilliót! Hazánkban is rengeteg rovar él, ezek között számos szúnyogfajta is megtalálható – ebből ötven őshonos és három új, invazív fajtát is azonosítottak. Nagyon kellemetlenek tudnak lenni a csípő szúnyogok, ki ne szeretné hát minél távolabb tartani őket az otthonától?

Megbízható védelem a csípő rovarok ellen

A Mentool.hu sokféle öntapadós szúnyoghálót kínál, hogy véget vethess a szúnyogok kellemetlenkedéseinek egyszer és mindenkorra. Ha olyan típusú nyílászáró van felszerelve az otthonodban, amelyikre nem lehet fix keretet rögzíteni, akkor az öntapadós szúnyoghálók jelentik számodra az ideális megoldást. 

szúnyogháló

Ezek a változatok készülnek a leglágyabb anyagokból, és ugyan nem biztosítanak hosszú évekre védelmet, de ha megfelelően ápolod őket, akkor sokáig élvezheted majd a védelmüket. Nagy előnyük, hogy ezek a legkönnyebben felhelyezhető szúnyoghálók. Az is remek bennük, hogy kedved szerint bármikor leszerelheted, majd visszahelyezheted őket.

 Nagyon könnyen fel- és leszerelhető

Az öntapadós szúnyoghálók kiváló mechanikai védelmet jelentenek a vérszívók ellen. Nem kell a szerelésükkel nagyon sokat bíbelődni, csak ki kell választani a megfelelő méretet a széles méretválasztékból, és a tépőzár segítségével fel lehet máris rakni a megfelelő helyre. 

Nemcsak a szúnyogokat, de a kellemetlen legyeket, poloskákat és molyokat, valamint a bogárféleségeket is távol tudja tartani. Általában összehajtogatva, a szereléshez elengedhetetlen öntapadós és ragadós csíkkal együtt szokták árulni, így a vásárlók számára nagyon egyszerű minden esetben az adott termék felhelyezése. 

Csak a megfelelő nyílászáró tok részére kell felhelyezni a csomagban található öntapadós csíkot, majd bele kell nyomkodni a “tépőzárszerű” részekbe a szúnyogháló anyagát. Az egész folyamat nagyon gyors és igazán praktikus. Nemcsak az otthonokban, hanem nyaralóövezetekben is hatékonyan képes védelmet adni mindenkinek.

 A csípések és a betegségek ellen is

A szúnyogháló az egyik legpraktikusabb és leghasznosabb kiegészítő, amellyel nemcsak a kellemetlen viszketéstől tudod magad és a családtagjaid megkímélni, hanem bizony számos megbetegedéstől is. 

Az új, invazív szúnyogfajok, amelyek sajnos már kis hazánkban is képesek szaporodni komoly betegségeket terjeszthetnek. Ezek elkerülése érdekében is okos döntés minden egyes nyílászárón szúnyoghálókat alkalmazni. Az öntapadós termékekkel minden kis rést ki tudsz zárni, és nem is kell semmiféle fúrás-faragás a felszerelésükhöz. Érdemes már jóval a szúnyoginvázió előtt beszerezned a vérszívók ellen hatékony védelmet biztosító szúnyoghálókat!

(x) hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés