Munkásnadrág – strapabíró és praktikus munkavédelmi eszköz (x)

A nehéz fizikai munkát végzők számára a munkavédelmi nadrág nélkülözhetetlen, hiszen a külső behatások ellen plusz védelmet nyújt. A speciális munkaköri igényekhez is igazodhatnak a különböző anyagokból készült modellek, mint például a lángálló szövettel, fényvisszaverő anyagokkal kiegészített darabok.

A munkavédelmi öltözetek biztosítása a munkáltató feladata, de a munkavállalónak is személyes érdeke, hogy viselje azokat, hiszen számtalan veszélyhelyzet kiküszöbölhető a használatával. A férfi munkásnadrágok kiválasztásának szempontjait vettük cikkünkben sorba.

A férfi munkásnadrágról

A kifejezetten férfi dolgozók számára kialakított munkásnadrágok többféle kiviteléből választhatunk. A Netpolc kínálatában a munkásnadrágok többféle variációja kapható, például kantáros, bélelt, rövid és emelt derékrésszel készült darabok, így a személyes igényekhez maximálisan igazítható a választásunk.

építőmunkások

Napjainkban már nemcsak a kényelmet és tartósságot veszik figyelembe a vásárlók a férfi munkásnadrág beszerzésénél, hanem a stílusos megjelenés is fontos. A munkavállalók által viselt ruházat egyik eleme a cég arculatának, így mindenképpen érdemes modern és trendi ruhadarabokat választani. 

Választás előtti szempontok

Többféle szempont közül elsőként az ellenállóságot és a strapabíró szövet választását említhetjük. A pamut alapanyagú nadrágok a leginkább elterjedtek, hiszen ez a szövet légáteresztő és kényelmes. Az elasztánnal kevert pamut a rugalmasságot biztosítja, míg a poliészterrel kiegészülő anyagok strapabíróvá teszik a szövetet. 

Az erős és tartós anyag, a megerősített varrás jól ellenáll a zord időjárásnak és a szélsőséges környezetnek. A nadrág olyan részein, melyek különösen ki vannak téve az igénybevételnek, mint például a térd, plusz szövet kerül elhelyezésre.

A különböző színek és mintázatok minden igényt kielégítenek, hiszen az élelmiszeriparban, egészségügyben elsősorban a fehér színű termékek keresettek, míg más munkakörökben a feltűnő színnel kiegészült, vagy fényvisszaverő anyagokkal kombinált modellek állják meg helyüket. 

A kontrasztos színek hozzátartoznak a férfi munkásnadrágok stílusához, hiszen a jó láthatóság szinte valamennyi munkakörben hasznos tulajdonság. A narancssárga, sárga és világoszöld betétek teszik feltűnővé az öltözetet.

Különböző típusok

A férfi munkásnadrágok többféle típusából választhatunk. A normál, derekas nadrág mellett sok munkakörben használnak kantáros modelleket, melyek jól védik a derekat és nem csúszik le az intenzív munkavégzés közben sem.

A melegebb időszakokban a kültéren dolgozók számára nagy előny, ha rövidebb nadrágot viselhetnek. Nem minden beosztásban alkalmas a rövidebb szárú nadrág, viszont aki hordhatja, ugyanazt a komfortot és kiegészítőket várja el, mint a hosszú szárú változatok esetében. A több zseb, kiegészítők, szerszámtárolók, zsebek megléte ezeknél a nadrágoknál is elengedhetetlen.

(x) hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés