Ismerd meg a különleges sci-fi univerzumot és a nem mindennapi karaktereit! (x)

A speciális játékok, melyek a hadviselést szimulálják, méltán váltak világhírűvé. Megannyi figura, komplett terepasztal készült a népszerű társasok mellé a rajongók örömére. Az élethű karakterek, az angol nyelvű kártyák és a regények még színesebbé teszik ezt a világot. 

Légy részese az egyedülálló univerzumnak!

Wargame rajongóként bizonyára jól ismered a Chaos Space Marine sereg karaktereit. A Modellfutár Warhammer termékköréből elérheted ezeket a lenyűgöző figurákat, de akár a tiéd is lehetnek a Death Guard sereg legütősebb alakjai is! 

modell

A Warhammer univerzum a Games Workshop videójátékoknak köszönhető, mely kortól, nemtől függetlenül bárkit azonnal beszippant egyedi világába. Az egyre bővülő Wargame makettek és kiegészítők széles választéka révén saját otthonodban is megteremtheted ezt az elképesztő környezetet a maga egyedi karaktereivel. 

Plusz kellékek, kártyák, regények beszerzésével még alaposabban elmerülhetsz a sci-fi paradicsomban. Lebilincselő elfoglaltságot jelent, miközben teljesen elfelejtheted a hétköznapi világot. A legjobb feszültségoldó tevékenység! Ráadásul vegyítheted a wargame szenvedélyedet a makettezés művészetével, így még különlegesebb szabadidős tevékenységgel színesítheted az egyszerű mindennapokat is. 

Ajándékozz személyre szóló élményt!

Nagyszerű meglepetés gyanánt is, ha már unod a klasszikus születésnapi ajándékokat. Tökéletes rajongóknak, illetve mindazoknak, akik még nem ismerik ezt az egyedi világot és megismertetnéd különleges figurák, járművek által. Például egy Cerberus Heavy Tank révén. 

Warhammer 40000 karaktereinek megépítésével felejthetetlen élményt ajándékozol barátodnak, szeretteidnek. Ki ne szeretne egy olyan fantáziában elmerülni, amely révén elfeledheti a nyomasztó szürke hétköznapok terhét? Ráadásul feldobhatod a közös társasozós órákat is az egyéb kellékek, kiegészítők segítségével. Kártyák, dobókockák, könyvek is egyszerűen beszerezhetők. 

A játszmák remek szórakozási lehetőséget tartogatnak, miközben fejlődik a logikai és stratégiai készség is. Stresszlevezetésként is megállja a helyét, ugyanakkor tökéletes kikapcsolódás is egyben. 

Milyen pozitívumai ismertek a Wargame játékoknak?

A társasjátékozás még napjainkban is az egyik legnépszerűbb szabadidős tevékenységnek számít családok, baráti társaságok körében egyaránt. A legnagyszerűbb benne, hogy bármely korosztályt megérinti valamilyen formában. Egyeseket az aprólékosan megtervezett karakterek nyűgöznek le, míg másokat a precíz térképek. Sokan pedig a játék összes folyamatát imádják, hiszen a szereplők eltérő képességei más-más stratégiai megoldást kívánnak.

Az orkok, nekronok és megannyi különleges lény mind különböző képességekkel rendelkezik, melyek kiaknázhatók, ám sosem lehet előre megsaccolni, hogy mégis milyen lesz a játszma kimenetele.

(x) hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés