Mami, az üzletasszony

Mami, az üzletasszony – ezzel a mottóval rendezte idei harmadik versenyét a Blind Investment a Budapesti Értéktőzsdén a napokban, ahol ezúttal kreatív anyukák kaptak bizonyítási és pénzszerzési lehetőséget startup ötleteik sikerre viteléhez. Megismerhettük Pale Joli Konyháját, Anna házi kutyasütijét, benézhettünk Rózsa néni sütödéjébe, megismerhettünk egy táblagépes mesegyárat (Interaktív mesék iPaden címmel), megtudhattuk, mi az az ÖnNevelő Eszközkészlet és végül bemutatkozott a LocalNet, az Imami is.

Csakúgy, mint a verseny korábbi fordulóin, a vipcast.hu az esemény médiatámogatójaként jelen lehetett a startup versenyen, ahol a versenyzők 2-2 perces rövid bemutatkozó beszédeit követően a zsűri és a hallgatóság is kérdezhetett. A vipcasten a 2-2 perces bemutatkozásokat tehetjük közzé, mely az alábbi lejátszógombra kattintva azonnal indítható, vagy akár le is tölthető.

 

A hanganyag letöltése | Lejátszó megnyitása új ablakban

Egyébként az MNG Investments 3-3 millió forintos befektetését végül, szoros versenyben, az Interaktív mesék iPaden (Gáspár Anita) és a LocalNet/Imami (Gellén Nóra) kapták.

A versenysorozat hamarosan folytatódik, a legújabb fordulóban a hazai egyetemek két kiválósága, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) és a Budapesti Corvinus Egyetem (BCE) hallgatói jutnak majd főszerephez. A vipcast természetesen erről az eseményről is beszámol majd. Addig is, ha van kedved, megírhatod kommentben, hogy hogy tetszenek az eddigi fordulók előadásai.

Tetszenek a tartalmaink? Like-olhatod a Facebook oldalunkat és feliratkozhatsz a podcastra is. Itt segítséget találsz, hogyan teheted meg ezt nagyon egyszerűen.

Kapcsolódó anyagok:

2 thoughts on “Mami, az üzletasszony”

  1. Köszönöm Hölgyeim! & Fogadjátok Gratulációm! 😉

    Ilyenkor elégtételt érzek, hogy az emberek mernek még álmodni, tervezni, kérni, sőt tenni is. Amikor az ember szívét megdobogatják, okos, innovatív, tettre kész Hölgyek. Ez csak valami Adventi ajándék lehet, ebbe az agyon stresszelt világban, hogy ember! Ne a múlton rágódj! Ne a jövőn aggódj, mert az élet elmegy melletted, hanem vegyél példát, ezekről a Lányokról, vagy egy 300 éves tölgyfáról. Hisz mindegyik ugyanazt teszi, azt használja fel, amit elér.

    Kommentnek indult, kicsit hosszabb lett (trackbacben, ill a nevem alól olvasható), kitörő öröm, és pár ötlet (nem csak) a Hölgyek számára, a virtuális kalapemelés mellé!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük