Nem muszáj, hogy utálj mosogatni! (x)

Persze divatos dolog mostohának tekinteni egy-egy háztartásbéli teendőt, így sokan a “Melyik házimunkát nem szereted?” kérdésre kapásból a mosogatással felelnek, holott létezik sokkal nehezebb és hálátlanabb teendő is a háztartásunkban. Gondolj csak a porszívózásra, a vasalásra vagy épp a WC tisztítására.

Ezekhez képest a mosogatás kész élmény tud lenni, főként, ha a SaniterLine mosogatótálcáit és tartozékait használod! Hogy miért is fontosak ezek a kellékek?

design szaniter

Összefoglalva azért, mert a megfelelően kiválasztott mosogatótálca és a tartozéka nagyban megkönnyíti a munkád, és sokkal kevesebb indokod lesz arra, hogy miért ne szeresd a mosogatást!

Mosogatni jó!

Nem, nem ment az agyunkra a nyári hőség, sőt még csak mazochisták sem vagyunk, csupán próbáljuk jó oldalról megközelíteni a mosogatás tényét.

Mert belegondolhatunk abba is, hogy milyen klassz, hogy volt időnk főzni, hogy el tudtuk készíteni a párunk kedvencét, hogy le tudott ülni az egész család egy asztalhoz, és jó kedélyű csevegés közben zamatos ételeket falatozhatott mindenki.

Az, hogy mindez mosogatással jár, egy természetes velejárója a boldog családi életnek, de a jó hír, hogy nem muszáj egyedül csinálni! Ha jól alakítod ki a konyhát és persze benne a mosogatótálcát, akkor akár ketten, hárman is odafértek, és máris más kalákában mosogatni, mint teljesen magadra hagyva.

De persze nem csak a társaság okozhat könnyebbséget.

A jó mosogatónál mosogatni jó!

Mert bármilyen hihetetlen, a megfelelően kiválasztott mosogatótálca és hozzá a rendkívül praktikus tartozékok könnyedén meg tudják veled szerettetni az amúgy annyira gyűlölt mosogatást.

A SaniterLine szakértői is megerősítettek minket abban, hogy a legtöbb esetben a kényelmetlenség és a rossz kialakítás miatt érzik azt az emberek, hogy mosogatni rossz.

Bizonyára te is tapasztaltad már, hogy milyen kellemetlen, amikor a lábas nem fér be a csap alá, amikor túlságosan görnyedni kell ahhoz, hogy elérd a mosogatót, amikor csak egy tálca van, és rém kellemetlen a mosogatás és öblítés fázisait kivitelezni.

Így aztán arra bátorítunk, hogy alaposan gondold át, hány főre fogtok legtöbbet teríteni, mennyit fogtok főzni, és eszerint válasszátok ki a tökéletes méretű és felosztású mosogatótálcát.

Ne a bútor döntsön feletted!

Akárhonnan is nézzük, fontos szempont, hogy soha ne hagyd, hogy a bútorod döntse el, hogy lesz-e kedved vendégséget tartani, a családodnak főzni, és persze utána a mosogatást szigorúan közösen (!) vállalni!

Ha csak a kényelmetlen mosogatód választ el attól, hogy gyakrabban tarts családi vagy baráti összejöveteleket, akkor arra bátorítunk, hogy vizsgáld felül a helyzetet. Biztosak vagyunk abban, hogy ha közelebbről megnézed, látni fogod, hogy a mosogatótálca lecserélése kifejezetten jó hatással lesz a családi és a baráti kapcsolataidra!

(x) hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés