Gondoskodjon gyermeke testi egészségéről, válasszon bölcsen iskolatáskát! (x)

Az augusztus nem csak a nyár, a jó idő és a vakáció végét jelenti, hanem az iskolakezdést is előrevetíti, hiszen ekkor már javában feltöltik az áruházak polcait a legújabb és legdivatosabb iskolatáskákkal.

Az iskolaszerek, iskolai füzetek, tolltartók és írószerek mellett az ideális iskolatáskák beszerzése is lényeges, hiszen mindig ez az első, amelyet a gyerekek imádnak kiválasztani.

Azonban nem csak a külcsínre szükséges fókuszálnia, hanem a táska ergonómiai és kialakításbeli jellemzőire is, mivel hatalmas súlyt cipel minden egyes nap a hátán a gyermek. Így abban az esetben, ha ez a súly nem megfelelően oszlik el, könnyen alakulnak ki különböző deformitások.

Olvass tovább

Mindennapjaink okos társa: a mobiltelefon

Létezik egy olyan készülék, amely nélkül a modern kor embere képtelen élni. Egy készülék, amely nem csak telefonhívások lebonyolítására képes, hanem térképként funkcionálhat, zenét hallgathat általa, videó és fényképek készítésére alkalmas, jegyzeteket készíthet, játszhat, fizethet a segítségével, és különböző alkalmazásokat is letölthet. Manapság minden olyan funkcióra képes, amely megkönnyítheti az ember életét és támogathatja a munkavégzésében.

Ez a készülék az okostelefon.

Olvass tovább

Ideális pihenés a természet lágy ölén, függőágy segítségével (x)

Manapság egyre több időt szeretnek tölteni az emberek a szabadban és kikapcsolódni, feltöltődni, valamint pihenni egyet, hogy újult energiával kezdjenek neki az előttük álló munkának. Ekkor jöhet jól egy megfelelően felmért helyszínen egy megfelelően kiválasztott függőágy.

A függőágy megvásárlásakor számos olyan tényező létezik, amelyet érdemes figyelembe venni ahhoz, hogy élvezni tudja adottságait, és teljes kényelembe tudja helyezni magát. Elsősorban az elvárásait kell tisztáznia, hiszen lehetőségei tudatában képes csak a legideálisabb döntés meghozatalára.

A függőágy típusai és eredete

A függőágynak több típusa is ismert a piacon, ugyan szigorúan differenciált típusokról nem beszélhetünk, de számos változat megtalálható. Ezeknek a típusoknak számos közös tulajdonsága van, azonban a titok a látható különbségekben rejlik.

A függőágy maga a Karib-térségből származik, napjainkban is Közép-, valamint Dél-Amerikában dominál jelenléte. A függőágy nem más mint egy széles és kényelmesen felfüggesztett fekvőhely, amely szilárd és kifejezetten vastag anyagból készült. Pihenésre, alvásra egyaránt alkalmas lehet.

függőágy

Ezzel szemben létezik az úgynevezett hintaháló, amelyet sok esetben kevernek a függőággyal. A hintaháló két szilárd pont közé kifeszített háló, amely a függőággyal szemben már kevésbé számít kényelmesnek. A teraszon vagy a kertben használatos eszköz, amelyben pihenhet és relaxálhat, azonban hosszú távon kényelmetlen lehet.

A függőszék manapság trendnek számít, sokan szerelik fel beltérre, ahol mindamellett, hogy a lakás dísze lehet, kényelmes ülést biztosíthat. A szék nem két oldalsó pont között van kifeszítve, hanem a mennyezetről lóg le, mindemellett saját állvánnyal is beszerezhető.

A függőágy előnyei

Ezekkel az eszközökkel szemben a praktikus függőágy számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik. Sokkal kényelmesebb, mint egy sátor, így felhőtlen nyári kirándulások és kempingezések alkalmával sokkal jobban kihasználhatók. Elhelyezése is egyszerűbb, mivel nem szükséges egyenletes, eléggé napos, de eléggé árnyékos területet keresni, csupán két szilárd pontra lesz szüksége. A sátorral szemben felállításával és összeszerelésével sem lesz gondja.

Mivel el van szigetelve a földtől – így ellenáll a hidegnek és a nedvességnek egyaránt. Vannak olyan kültéri függőágyak, amelyek vízálló tetővel felszerelhetők. Ezen tető pedig kiváló szúnyoghálóként funkcionál.

Amennyiben Ön is alig várja, hogy kipróbálhassa az igényeinek legmegfelelőbb függőágyat és pihenjen egyet a teraszon vagy a természetben, akkor keresse fel a BestMarkt weboldalát, ahol számos alternatíva közül válogathat.

(x) Hirdetői tartalom, azt nem a Vipcast készítette.