Gyöngyök viselése modern stílusban (x)

A gyöngyök mostanság óriási trendnek számítanak, de eltávolodva a hagyományos, tökéletesen kerek gyöngysor és karkötők képétől, amelyet díszes eseményeken viselnek, egyre inkább a nappali viseletbe kerülnek át.

Tűnhetnek furcsának, régiesnek, retrónak vagy konzervatívnak, de mégis nagyon sok ember ékszerdobozában megbújnak. Ott ülnek, összezavarnak minket, mégis követelik a viselést, mivel igazi klasszikusnak számítanak. Aztán amikor felvesszük őket egy ruhával, úgy érezzük magunkat, mint egy ‘50-es évekbeli háziasszony.

De semmi vész, mivel nekünk van néhány ötletünk a laza viselésükre, amit most ebben az útmutatóban kifejtünk.

 

Rétegezés

Elmúltak már azok az idők, amikor egy egyszerű gyöngysor viselése elegendő, érdemes tehát ezt megduplázni, sőt aki kicsit bátrabb akár négyet is egymásra rétegezhet az ÉKSZERdesign gyöngy nyakláncai közül.

A legtöbben még biztosan emlékszünk arra, hogy például Madonna hogyan viselte őket. A stílus királynője nem fogta vissza magát, és a 2022-es divat is erre alapozza a mottóját: a gyöngyök viselését nem lehet túlzásba vinni, ha nem vagyunk biztosak benne, adjunk hozzá még egyet!

ékszer

Színfolt becsempészése

A fehér gyöngy sok ékszerdobozban alapelem, de sok más lehetőség is elérhető. A színes gyöngyök modern csavart kínálnak a klasszikus megjelenéshez, és játékosság érzését kölcsönzik egy egyszerű öltözékbe.

A szürke gyöngyök elegánsak és sokoldalúak, míg a lágy rózsaszín gyöngyök romantikus, nőies érzést keltenek, és ideálisak egy ebédre. Amennyiben pedig egy alternatív gyöngyszínt keresünk az irodába, az arany dél-tengeri gyöngyök arany kiegészítőkkel vagy az elegáns fekete tahiti gyöngyök kifinomult megjelenést kölcsönöznek.

 

Gyöngyök az irodába

Mivel egy egyszerű gyöngy nyakláncnak inkább kiegészítenie kell, mint versenyeznie az öltözékünkkel, próbáljuk meg nem túlzásba vinni a gyöngy témát az irodai környezetben.

Fontoljuk meg például egy egyszálas fehér gyöngy nyaklánc formázását egy vékony szabású kabáttal, farmernadrággal és gombolható vagy szűk nyakú blúzzal!

 

Más kiegészítőkkel történő párosítása

A gyöngy nyakláncok viselésének igazán népszerű módja a kiegészítőkkel való párosítás. A gyöngyök azonban rendkívül jellegzetes ékszerek, így nem lehet őket mindenféle kiegészítővel viselni.

Ha a megjelenésünk formális, akkor az ideális kombináció az, ha a gyöngy nyakláncot egy másik gyöngy ékszerrel, például karkötővel párosítjuk, de egy gyöngy könnycsepp fülbevalóval is tökéletesen kiegészíthető.

Amennyiben viszont a gyöngy nyakláncot más drágakövekből álló kiegészítőkkel szeretnénk párosítani, a gyémánt a legjobb választás.

 

Fedezzük fel a gyöngyöket a mindennapokra!

Ahogy fentebb is bemutattuk, a gyöngy ékszerek rendkívül sokoldalúak, és minden alkalomhoz létezik egy megfelelő verziójuk.

A viselésük végtelen előnye pedig már csak hab a tortán – a minőségüktől kezdve egészen az egyszerű öltözékek kis erőfeszítéssel történő kiemeléséig. Ezért arra biztatunk mindenkit, hogy minél többet hordja a gyöngyeit!

(x) hirdetői tartalom

Media1 - Hírek a média világából
Hirdetés